Snorresgade

Ombygning og nyindretning af bygning fra 60érne på 9.300 m2, som tidligere har været anvendt til undervisningslokaler for Københavns Universitetsbygning. Bygningen skal efter renoveringen og ny indretningen anvendes som Ældre Sagens nye domicil.

Bygningen består af en p-kælder og otte etager, som indrettes med kontorer, kantine, postrum, serverrum osv. Ovenpå storsalen laves en stor tagterrasse med adgang fra kantinen. Derudover indeholder bygningen en stor bagbygning, som indrettes til storsal, hvor Ældre Sagen kan afholde diverse arrangementer for op til 400 personer.

Denne tidligere bagbygning indgår i den samlede bygningsstruktur og ombygges til campus for undervisning, arrangementer m.v. Ved etableringen af campus er der direkte adgang til nye integrerede industrikøkkener og cafeområder. Campus er fuldt udstyret med AV udstyr, teleslynge, skærme m.v. for undervisning og lignende til 350 personer. Ved indretningen af campus er der taget højde for fleksibel anvendelse, med zoneopdeling af IT- og AV-udstyr i seperate områder der kan afskærmes med lydisolerede mobilvægge. Akustikken i campus er velovervejet og sikret, ved anvendelse af smukke specielle lydabsorberende lofter og mobilvægge med perforerede beklædninger med bygherrens logo.

Bemanding
50 personer under byggeprocessen. Byggeperioden 15 mdr.

Byggeriets Kompleksitet

Stor logistik opgave da byggeriet er placeret i tæt bebygget område uden byggeplads areal til oplag af materialer og byggeplads hejs. Endvidere ligger til direkte til offentlig vej. I stueetagen som lejes af Mercedes skulle autoværksted opretholdes med p-plads til kunder og på modsatte side ligger institutionen Børnehuset Bryggen.


Projekt fakta


Bygherre
Ældre Sagen

Areal
9300 m2

Udførelse
2016-2018

Entrepriseart
Totalentreprise


Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk