Odinsgade 21-23

Opførelse af 136 ungdomsboliger, 39 familie- og 12 seniorboliger på det tidligere socialpædagogiske seminarium i Odinsgade i Vejgaard.

Størstedelen af de eksisterende bygninger bevares og der skabes et fremtidsorienteret, oplevelsesrigt bykvarter med funktionelle, tidssvarende boliger, interne torve, grønne fællesarealer og private haver.

Ungdomsboligerne opføres i den tidligere Seminariebygning, den tidligere Vejgaard Vestre Skole, en nybygget tre etagers bygning og i to mindre punkthuse. Familie- og seniorboligerne disponeres som et afskærmet kvarter midt på grunden med plads til børn- og byliv, og hovedparten af disse er to etagers rækkehuse.

I forbindelse med byggeopgaven står JORTON for udførelse af råhusentreprisen, der blandt andet omfatter beton, sokler, elementmontage, flisebelægninger og opmuring. Indeholdt i arbejdet er renovering af de gamle bevaringsværdige bygninger, der stiller store krav til håndværkerne ude på pladsen.

Når arbejdet er udført, vil bebyggelsesprocenten være på 90%.


Projekt fakta


Bygherre
Himmerland Boligforening

Udførelse
2011-2012

Entrepriseart
Råhusentreprise

Entrepriseomfang
Nybyggeri og renovering

Ingeniør
COWI

Bygherrerådgiver
COWI


Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk