Odinsgaard, Horsens - boligrenovering

Renovering og ombygning af afdeling 1, bestående af 19 boligblokke med i alt 445 boliger samt otte butikslejemål og et  kontorlejemål. Bygningerne er opført 1941-1959 som murstensbyggeri med tre henholdsvis fire beboelseslag. Alle blokke er udført med kældre.

Arbejdet omfatter i hovedtræk:
3/4 af alle ydermure isoleres udvendigt med 150 mm, og afsluttes udvendigt med en teglmur. Nyt ventilationsanlæg til alle lejligheder.
Nuværende 449 boliger reduceres til 439 boliger, Hvoraf 130 boliger gennem renoveres med fuld tilgængelighed inkl. elevatorer.

Tilgængelighedsboliger indrettes med elevatoradgang, nyt køkken og baderum og nye større altaner, afløbsledninger i terræn separeres, afløbsledninger i kældergulve udskiftes. Lejligheder med skimmelangreb renoveres.

Udskiftning af tagbelægninger og efterisolering af tagrum på nogle blokke samt udvendige opholdsarealer og p-arealer renoveres/omlægges og vejforlægning og ny indkørsel til området.
 


Projekt fakta


Bygherre
Andelsforeningen Odinsgaard

Areal
323542 m2

Udførelse
2016-2020

Entrepriseart
Renovering og ombygning

Ingeniør
Oluf Jørgensen A/S

Arkitekt
RUM A/S


Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk