Nordhavnen - opførelse af boliger

Opførelse af 20 boliger med maritim beliggenhed i Københavns Nordhavn, som en helt ny bydel i byen.

JORTON udfører jord og beton, koordineringen af råhusmontagen samt aptering af boliger. Boligerne bliver udført som en hovedentreprise. Byggeriet skal afleveres til april 2019. Herefter begynder ” BY & HAVN ” udgravning og udbygning af kanalområdet, således at der kommer kanal videre rundt om bebyggelsen, hvorved beboerne næsten kan sidde med fødderne i vandkanten.

De nye og eksisterende kanaler skal forsynes med flere nye broer, som JORTONs broafdeling efterfølgende skal udføre i det kommende år.

Bemanding
20 medarbejdere under processen.

Byggeriets Kompleksitet
Udfordringerne ved at bygge på et frimærke er store og når der så er to bygherrer (Kuben Byg og CASA Nord) på sagen er der også to hold entreprenører på pladsen med dertilhørende to gange af alt; skurvogne, materielcontainer, affaldscontainer, lifte mv.
Dette har stillet store krav til et tæt samarbejde i forhold til logistikken samt koordinering med nabobyggefeltet, som vi deler adgangsveje og tilkørselsforhold med.


Projekt fakta


Bygherre
Kuben Byg A/S

Udførelse
2018-2019

Ingeniør
Jens-Peter Madsen ApS

Arkitekt
Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S


Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk