Musikhuset Esbjerg

Opførelse af teaterbygning som tilbygning til Musikhuset Esbjerg.

Teaterbygningen indeholder sal med 500 siddepladser, scenefaciliteter, foyerområde samt omklædningsfaciliteter. Bygningen er opført med 6 meter dyb in situ støbt kælder, samt sandwichelementvægge beklædt med kakler.


Projekt fakta


Bygherre
Musikhuset Esbjerg Fond

Areal
1800 m2

Udførelse
2007-2009

Entrepriseart
Råhusentreprisen

Entrepriseomfang
Nybyggeri

Ingeniør
Frits Nielsen og Jørn Juul Christensen

Bygherrerådgiver
Frits Nielsen og Jørn Juul Christensen

Arkitekt
Utzon


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om JORTON direkte i din mailbox.

*
*
*

* obligatorisk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk