LIDL, Vojens

Opførelse af nøglefærdig LIDL-butik i Vojens i henhold til LIDLs landsdækkende koncept med vægt på LIDLs engagement i forhold til bæredygtighed.

Bygherreleverancer på opgaven: Levering af elementer, køle- og fryseanlæg samt alt inventar.

JORTON har i egenproduktion udført betonarbejdet og elementmontagen.
Bygningen er opført som en traditionel bygning. Den gør sig bemærket med sine hvidpudsede sandwichelementer og et stort glasparti, der giver bygningen en meget markant facade, der skiller sig ud - og har blikfang.
Ved at øge bemandingen blev fundamenterne støbt på kun fire uger og sandwich- og dækelementer blev monteret på 10 arbejdsdage.
Bygningens tag er udført med ensidigt fald med tagpapdækning. På taget er der opsat solceller. Butikken er opført uden niveauforskelle og gulvbelægningen er klinker. Klinkearbejdet blev udført ad to omgange, hvor påsken blev en medspiller forstået på den måde, at klinkearbejdet i salgslokalet - 1.100 m2 - blev lagt færdigt i dagene op til påske. Da håndværkerne mødte efter påsken var gulvet klar til, at håndværkerne kunne færdes i salgslokalet. I tilknytning til butikken er der etableret der 100 parkeringspladser.


Projekt fakta


Bygherre
LIDL Danmark K/S

Areal
1600 m2

Udførelse
2017 - 2018

Entrepriseart
Hovedentreprise

Entrepriseomfang
17,7 mio. DKK

Bygherrerådgiver
COWI A/S