Bolbro Svømmehal

For Odense Kommune har JORTON stået for om- og tilbygning af Bolbro Svømmehal og badeland.

Der er lavet terapibassin, børnebassin, 45 meter rutchebane, der snor sig fra loft til dæk, aktivitets- og turbobassin, dampbad, m.m.

Svømmebadet ligger i en atriumgård, så alle materialer er hejst ind med JORTONs egen semi-mobilkran udbygget til udlæg på 50 meter.

Under bassinerne er der vandtætte, insitustøbte, mandshøje udligningstanke og mellem dem, under promenadedækkene, er teknikken placeret. For at sikre plads til de store sandfiltre i kælderen bæres promenade og bassindækket af en kraftig betonbjælke, der indstøbes sammen med promenadedæk.

Armering af promenadedæk sker ved GT 240 dragere fra Peri. De er over fem meter lange og er rejst fra kældergulv. På den måde virker de som kantforskalling og sikkerhedsværn på en og samme tid. De hvide Peri kantvinkler holder den snedkerfremstillede skvulperendeforskalling på plads.

Ved den separate afdeling med dampbad og koldt-/varmtvandsbruser er væggene bygget i fabriksfremstillet letbeton ”porrebeton”. Taget/”låget” er insitustøbt på pladsen og derefter hejst på plads.

 


Relateret Referencer

Klosterbakken


Projekt fakta


Bygherre
Odense Kommune

Udførelse
2011-2012

Entrepriseart
Storentreprise

Entrepriseomfang
Jord-, kloak-, beton-, murer-, flise- og membran-, smede-, tømrer- og snedkerarbejder

Bygherrerådgiver
C&W Arkitekter

Arkitekt
C&W Arkitekter