Vivabolig – Længerevarende samarbejde

BJØRNØGADE
Omfattende gennemrenovering af 130 eksisterende badeværelser, herunder omfattende miljøsanering og nedbrydning. Opførelse af nye lofter, slidlag, puds, installationer, sanitet, fliser på alle vægge, klinker på gulve, nyt inventar og ventilation samt udskiftning af vandinstallationer inkl. partiel ombygning af tagrum for nye ventilationsanlæg.
JORTON har entreret med fem underentreprenører til at løfte opgaven. De to boligblokke med i alt 12 opgange (af 10 lejligheder) opført i 1940-50’erne og er over en årrække blevet renoveret med nye isolerede gavle, renoverede altaner, nye tage, facade isolerede mellembygninger og vinduer.
Entreprisesum: 21.000.000 DKK

DREJØGADE
Renoveringen foregår, mens boligerne er beboede, hvorfor beboerhåndtering på opgaven prioriteres højt. Arbejdet består af etablering af gulvvarme, nye fliser fra gulv til loft, bruseniche, nye faldstammer, håndvask og væghængt toilet. En hel opgang renoveres på 5 uger. I de 5 uger, renoveringen i opgangens badeværelser pågår, er beboerne uden toilet og bad. Derfor stiller JORTON en skurby til rådighed, hvor hver lejlighed i opgangen har sit eget badeværelse.
Entreprisesum: 13.448.000

GARAGER
De 40 gamle garager var slidte, fugtskadet, fyldt med sætningsskader og alt for små. Opgaven bestod i fjernelse af eksisterende bygning, opførelse af 47. nye garagebygninger i betonkonstruktioner + depotrum, + etablering af nye velfærdsfaciliteter til Viva-boligs rengøringsafdeling, 25 nye P-pladser på det grønne areal nordøst for eksisterende garagebygning, 2 nye miljøpladser. Taget blev udført med tagpap + sedumopbygning og facader blev begrønnet med net og beplantninger.
Entreprisesum: 9.185.000 DKK

Projektfakta

Bygherre
Vivabolig
Udførelse
2014 - 2016
Entrepriseomfang
43,6 mio. DKK
Entrepriseart
Totalentreprise
Arkitekt
Arkitektfirmaet NORD a/s