Vivabolig afd. 5, Konvalvej. Nedrivning og nybyg

Vivabolig afdeling 5 på Konvalvej i Aalborg består af i alt 15 bygninger. 12 beboelsesbygninger, heraf et højhus, et fælleshus inkl. børnehaveomfatter, en servicebygning (kontor og garage/værksted) samt et garageanlæg sammenbygget med et mindre erhvervslokale.
Projektet består af en nedrivning af eksisterende højhus, bestående af 32 lejligheder samt kælder, nedrivning af eksisterende servicebygningen (inkl. delvis kælder) samt nedrivning af eksisterende garageanlægget inklusive erhvervslokalet.
På samme placering opføres et nyt højhus med 32 lejligheder i otte plan.
Ny servicebygning, depot, carporte, miljøgård og cykelskure opføres jf. situationsplan. Et nyt stisystem rundt i hele området anlægges med opholdsarealer mellem bebyggelserne. Nye parkeringsarealer ved og omkring de nye bygninger anlægges med faste belægninger.
Højhuset opføres uden kælder i otte plan samt taghus. Hvert plan består af fire lejligheder, som alle har adgang til fælles svalegang, elevator og trappeopgang. Alle boliger udføres med altan, ligesom boliger i terræn etableres med terrasse.

Servicebygningen opføres i et plan. Bygningen består af kontor, møderum med lille the-køkken, wc-rum, HC-toilet samt garderobe. I samme bygning er også tilknyttet en garage til opbevaringen af maskiner. I tilknytning til servicebygningen anlægges en vaskeplads.
Carporte, miljøgård og lukket cykelskur udføres som systemleverance i galvaniseret stål med tag som opalplader. Vægge lukkes delvist med perforerede plader. Mindre åbne cykelskure udføres efter princip som carporte.
Depotbygningen udføres af lette facadevægge beklædt med plader og pap-tag. Depot-bygningen indrettes med pulterrum af gittervægge/net-vægge.

Projektfakta

Bygherre
Viva Bolig
Udførelse
2022 - 2024
Entrepriseomfang
52 mio. DKK
Areal
2500 m2
Entrepriseart
Hovedentreprise
Arkitekt
Arkitektfirmaet NORD a/s
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.