Store Andst Efterskole – om- og tilbygning

Opgaven bestod i at opføre to tilbygninger samt mindre ombygning af eksisterende bygninger – heriblandt køkkenet. Der er opført 1.000 nye kvadratmeter, og elevtallet forventes at vokse med 40 procent. Skolen, som henvender sig til ordblinde, har i øjeblikket 87 elever og vil efter udvidelsen have plads til 125 elever.

Der er opført en bygning i to etager, og øverst oppe etableres elev-værelser. De indrettes som små lejligheder, hvor eleverne bor sammen fire og fire og får eget toilet og bad. Den nye bygning skal også rumme en ny, stor spisesal samt et indgangsparti med let adgang til skolens administration.

Med opførelsen af den nye bygning bliver det muligt at udvide det eksisterende køkken, og der sikres derved en bedre logistik i modsætning til før, hvor kølefaciliteter var i kælderen. I forbindelse med udvidelsen bygges to eksisterende bygninger ud imod Hovedvej A1 sammen, og det nye rum skal rumme en ny fællessal med store vinduespartier. Den eksisterende fællessal omdannes til to store klasseværelser, og en renovering af de eksisterende elevværelser er godt i gang. I forbindelse med udvidelsen er der også anlagt ekstra parkeringspladser.

Projektfakta

Bygherre
Store Andst Efterskole
Udførelse
2018 - 2019
Entrepriseomfang
17,2 mio. DKK
Areal
1000 m2
Entrepriseart
Partnering
Arkitekt
ATRA arkitekter a/s
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.