Orifarm – Ny administrationsbygning og kantine

Opførelse af en ny kantine- og administrationsbygning for Orifarm Property A/S. Den nye bygning opføres i forlængelse af eksisterende administrationsbygning på eksisterende matrikel. Den nye kantine- og administrationsbygning er på samlet 6.800 m2 fordelt på 1.335 m2 kantinebygning med storkøkken, indskudt dæk (475 m2) teknikrum og 5.000 m2 administrationsbygning i fire etager (med grundplan på 1.250 m2) med primært kontorer og møderum. Der udføres forbindelsesgang til produktionsbygning og bygning med eksisterende administrationsbygning.
Nyt p-pladsområde følger i etape 2 med særskilt udbud i forlængelse af nærværende projekt. Nybyggeri udføres som elementbyggeri med udgangspunkt i Peikko Framesystem og Spæncom vægge- og huldækelementer. Der udføres let beklædning af facader med Alucobond-plader.
Køkkengård opmures: Tagdæk udføres med tagpap på høj bygning og som grønt tag med sedumbeplantning.
Virksomheden vil være i fuld drift under byggearbejdet. Byggeplads adskilles fra øvrig virksomhedsdrift, men der vil være aktiviteter omkring byggeplads/i bygninger, JORTON skal tage særlige hensyn til virksomhedsdrift. Som følge af virksomhedens håndtering af medicin er der skrappe krav til adgangsforhold til virksomheden inklusiv registrering og bæring af ID-kort i eksisterende bygninger og flere steder skal der bæres hygiejne beklædning.

Lofter udføres som hvide Mogens Rasmussen klimalofter med indbygget køl og diffus indblæsning af luft over disse for komfort køling. Loft i kantine udføres som 700m² akustikpuds i 5.5 meters højde og med 4 stk. Ø 2200 mm ovenlysvinduer og 21 stk. Ø 1250 mm indbygningslamper samt 300” fuldt integreret lærred.
Kontorer mod fælles arealer udføres som PRVIA-LITE glasvægge for elektronisk mattering af glas.
Der udføres atriumgang med 57 meter langt ovenlysvindue i 17 meters højde med væg fra gulv til loft.
Gulve beklædes med 15 mm ARK-format egetræs stavparket fra Hørning og 600 x 1200 mm gulvklinker Oxide Nero. Alle gulve udføres ubrandbart isoleringslag af Thermotec med gulvvarme.
Kantinen udføres med 315m² industrikøkken samt opvask, 2 stk. kølebokse, 1 stk. svalefrys- og 1 stk. frysboks med vægfliser fra gulv til loft og skridsikkert epoxygulv.

Projektfakta

Bygherre
Orifarm Property A/S
Udførelse
2022 - 2023
Entrepriseomfang
125,6 mio. DKK
Areal
6.800 m2
Entrepriseart
Hovedentreprise
Arkitekt
Bent Dyreborg ApS