Orifarm – Ny administrationsbygning og kantine

Opførelse af en ny kantine- og administrationsbygning for Orifarm Property A/S. Den nye bygning opføres i forlængelse af eksisterende administrationsbygning på eksisterende matrikel. Den nye kantine- og administrationsbygning er på samlet 6.800 m2 fordelt på 1.335 m2 kantinebygning med storkøkken, indskudt dæk (475 m2) teknikrum og 5.000 m2 administrationsbygning i fire etager (med grundplan på 1.250 m2) med primært kontorer og møderum. Der udføres forbindelsesgang til produktionsbygning og bygning med eksisterende administrationsbygning.
Nyt p-pladsområde følger i etape 2 med særskilt udbud i forlængelse af nærværende projekt. Nybyggeri udføres som elementbyggeri med udgangspunkt i Peikko Framesystem og Spæncom vægge- og huldækelementer. Der udføres let beklædning af facader med Alucobond-plader.
Køkkengård opmures: Tagdæk udføres med tagpap på høj bygning og som grønt tag med sedumbeplantning.
Virksomheden vil være i fuld drift under byggearbejdet. Byggeplads adskilles fra øvrig virksomhedsdrift, men der vil være aktiviteter omkring byggeplads/i bygninger, JORTON skal tage særlige hensyn til virksomhedsdrift. Som følge af virksomhedens håndtering af medicin er der skrappe krav til adgangsforhold til virksomheden inklusiv registrering og bæring af ID-kort i eksisterende bygninger og flere steder skal der bæres hygiejne beklædning.

Hovedentreprisen indeholder:
Bygherreleverancer, råhusarbejder (jord, anlæg, kloak, beton inklusiv gulve, betonelementer, (Spæncom), kompositelementer (Peikko), stål og murer), tømrerarbejder (snedker, tømrer, inventar, gulv, blikkenslager, acadepartier, facadebeklædning og tagpap/-belægning), malerarbejder, vvs-arbejder (vand, varme og sanitet), ventilationsarbejder og el-arbejder (inkl. ABA og elevatorer).

Projektfakta

Bygherre
Orifarm Property A/S
Udførelse
2022 - 2023
Entrepriseomfang
125,6 mio. DKK
Areal
6800 m2
Entrepriseart
Hovedentreprise
Arkitekt
Arkitektfirmaet Bent Dyreborg ApS
This site is registered on wpml.org as a development site.