Lunderskov Efterskole – samlingssal og spisesal

Opførelse af ny rund samlingssal samt udvidelse af spisesalen.
Den nye samlingssal placeres øst for den udvidede spisesal. Bygningen vil stå smukt som en særlig
defineret figur, hvor trappeanlægget udvendigt vil være med til at forankre bygningen i landskabet.
Rummet er højt og har stort sidelys mod naturen. Der indbygges siddetrappe som følger det naturlige
landskab og som giver et spændende og levende rum.
Væggene støbes i hvid in-situ beton og beklædes med tegl udvendigt. Siddetrappen udføres i trækonstruktion med
højkantsparket på trinnene. Bæring af tagkonstruktion er limtræsbjælker, som går på tværs af
siddetrappens retning.
Imellem spisesalen, samlingssalen og de eksisterende bygninger dannes en åben atriumgård, der med
den udendørs siddetrappe er den naturlige udendørs samlingssted, når vejret tillader det.
Den eksisterende spisesal udvides så der er plads til ca. 250 mennesker. Rummet etableres så der er
mulighed for at alle kan følge med, når der overleveres beskeder, og alle kan i princippet se hinanden.
Spisesalen udføres med indvendige overflader som eksisterende spisesal og der udføres nødvendig
ventilation og justering af efterklang til rummet.

Projektfakta

Bygherre
Lunderskov Efterskole
Udførelse
2022 - 2022
Entrepriseomfang
9,8 mio. DKK
Areal
760 m2
Entrepriseart
Storentreprise
Arkitekt
Gjørtz Andersen Arkiteter
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.