LEGO Modul

Udvidelse af modul 9 LEGO samt tilbygning af ventilation og køleteknikbygning:

Eksisterende bygning modul 9 udvides 8,2 m i bygningens bredde. Der udføres nye fundamenter samt terrændæk i udvidelsen. Eksisterende facade (sandwichelementer beton) flyttes 8,2 m. Der suppleres med nye bagvægselementer i gavle af facade-udvidelsen, hvorpå der påbygges ny klimaskærm med isoleret facadebeklædning.
I den udvidede del opføres ny indvendig isoleret forsatsvæg med akustikregulerende overflade. Der foretages sammenbygning med eksisterende tagkonstruktion.

Der udføres en taghævning, i eksisterende bygning modul 9, i mellembygningens materialerum, med etablering af nye ovenlys, hvoraf enkelte udføres med røgudluftning. I materialerummet udføres ny stålplatform, dækelementer fjernes til bæring af nyt materialeanlæg. Indvendigt i modul 9 opsættes stålhangers forberedt til bæring af installationer. I hangers føres nye vvs- og elinstallationer. Der udføres ny ventilation i modulet. Der fremføres nye kanaler på tag og under loft. Bestående sprinklerinstallation udvides og ombygges. Der udføres nye trykluftsrør og nye CTS-installationer.

Tilbygning af ventilations- og køleteknikbygning ved gavl af modul.
Der udføres nye fundamenter samt terrændæk. Der opføres bærende stålkonstruktion i to etager. Indvendigt opføres bagvægselementer i beton som færdig indvendig overflade. Udvendig isoleret stålpladebeklædning. Etagedæk i ventilationsrum med stålgitterriste og i køleteknikrum opføres dæk som pladsstøbt betondæk på ståltrapezplader. Der udføres stålspindeltrappe mellem stue og 1.sal. På 1.sal udføres ståltrappe med adgang til tag. Adgang til tag via forrum i tagniveau.

Projektfakta

Bygherre
LEGO System A/S
Udførelse
2018 - 2019
Entrepriseomfang
30 mio. DKK
Areal
2800 m2
Entrepriseart
Hovedentreprise
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.