Kvægtorvet i Slagelse, 324 DGNB-certificerede boliger, nybyg

Sagen omfatter opførelse af fire boligkarrer bestående af en bladning af ungdomsboliger og familieboliger fordelt på 9 bygninger på den tidligere slagterigrund ved Kvægtorvsvej. Byggeriet har et samlet bruttoetage-areal på ca. 15.500 m2 fordelt på 324 boliger.
Med kun en halv times transport fra Odense og 55 min fra Københavns Hovedbanegård, kan man ikke komme uden om, at Slagelse ligger godt placeret i forhold til den sjællandske og fynske hovedstad. Men byen er mere end blot et stoppested mellem storbyerne. Slagelse har oplevet en stor vækst i uddannelsestilbud, og mange børnefamilier har kastet blikket mod byen. Derfor er man i fuld gang med at bygge ud så man fremover kan stille gode boligtilbud til rådighed for de mange tilflyttere.
Et af disse opføres på Kvægtorvet, et stenkast fra banegården. Her står JORTON som totalentreprenør for byggeriet af 324 DGNB-Guld certificerede boliger, hvoraf 100 af disse er familieboliger og resten ungdomsboliger.

Forud for byggeriet har JORTON haft et længere forløb med projektudvikling og fællesmodning, som DEAS Asset Management står i spidsen for. Det har indebåret en oprensning af grunden og udførelse af al forsyning.

Projektfakta

Bygherre
PFA Ejendomme A/S
Udførelse
2022 - 2024
Entrepriseomfang
250 mio. DKK
Areal
15500 m2
Entrepriseart
Totalentreprise
Arkitekt
Mangor & Nagel A/S
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.