Klarup Søpark – 101 boliger. DGNB Guld + hjerte, Nybyg

Klarup Søpark. Opførelse af 101 boliger i ét og to-plans dobbelthuse i Klarup. I alt 10.093 m2. Klarup Søpark placeres på den tidligere Skagen Beton grund i Klarup ved Aalborg Boligerne placeres på et højtliggende plateau. I tilknytning til området er unikke reakreative med blomstereng og søer, Her etableres stier, udsigtsbænke , løberuter over engen og rundt om boligerne etableres nyttehaver, frugtlund og et fælleshus som samling for det hele.
Pælefundering. På baggrund af geotekniske undersøgelser, udføres hvor krævet pælefundering og selvbærende terrændæk med jernarmeret betonpæle.
Facaderne opmures i teglsten type RT486 Prima Albafra Randers tegl. Facaderne isoleres med murbatts/isoleringsbatts med en U-værdi, som er tilpasset boligens samlede energiberegning. De integrerede carporte udføres med sortmalet lodret brædde-beklædning.
Der udføres kloaksystem for spildevand og regnvand, som føres til overordnede kloaksystem. Ved selvbærende terrændk ophænges kloakinstallationerne i terrændækket og sikres mod lunkedannelse/adskillelse.

Projektfakta

Bygherre
TN Udvikling A/S
Udførelse
2022 - 2025
Entrepriseomfang
120 mio. DKK
Areal
10093 m2
Entrepriseart
Totalentreprise
Arkitekt
ATRA arkitekter a/s
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.