Gartnervej, Aalborg – Nybyggeri

I Skalborg ved Aalborg er der gennemført færdigprojektering og opførelse af 33 lejeboliger i to typer boliger i henholdsvis 1 og 2 plan med tilhørende have, terrasse, skur, carport, stikveje, kloakprojekt og støjskærme. Projektet er udført som skalmuret elementprojekt. Boligerne er henholdsvis 109 og 116 m2. I alle boliger er der blevet opført et stort soveværelse med walk-in, to børneværelser, badeværelser, entré og åbent køkken i forbindelse med stue/opholdsareal. I rækkehusene med to plan er der yderligere et gæstetoilet i stueetagen.

Projektet er blevet opført i høj kvalitet, så det fik energimærket A 2018 med mekanisk decentralt ventilationsanlæg i alle lejligheder. Facaderne er opført i teglsten, udvendige døre og vinduer i træ/alu og gulve blev udført i vinylplank med moderne inventar.

JORTON varetog murerarbejdet (klinker, fliser, slidlag og skalmuring), betonarbejdet, elementmontage, kloak-, jord-, beplantnings- samt belægningsarbejdet.

JORTON havde fået frie ramme til optimering blandt andet ved etablering af ensidet tagfald, således at regnvandledning i jorden og nedløbsrør evt. kunne spares på cirka halvdelen af facaderne.

Projektfakta

Bygherre
Søren Enggaard A/S
Udførelse
2019 - 2020
Entrepriseomfang
38 mio. DKK
Areal
3700 m2
Entrepriseart
Totalentreprise
Arkitekt
arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.