Chr. Kiilsgaards Vej afd. 7, Renovering

Byggesagen omhandler Boligselskabet Langelands afdeling 7, Chr. Kiilsgaards Vej med totalrenovering af 29 stk. huse. Husene er opført som tæt lav fritliggende bebyggelse i 1972. Efter renoveringen vil den nye bebyggelse fremstå med 15 tilgængelighedsboliger og 14 renoverede boliger.
Projektet indeholder bl.a. nedlæggelse af krybekælder/etablering af nyt terrændæk, ny facade, udskiftning af vinduer og udvendige døre, udskiftning af tag, etablering af nye køkkener og badeværelser, renovering/udskiftning af varme-, vand-, elinstallationer og kloak, nyt ventilationsanlæg, renovering af udearealer.

JORTON varetager følgende opgaver:
Jord-, kloak-, og anlægsentreprisen. Etablering af nyt spilde- og regnvandssystem. Udførelse af hævet indkørsel med nye fliser inkl. kantsikring mellem indkørslen, inkl. flisegang til bryggers, udførelse af terrasse med nye fliser.
Nedbrydning. Demontering af vinduer og døre, nedbrydning af eksisterende teglfacader inkl. isolering og nedrivning af fast inventar. Nedbrydning af gulvkonstruktion, inkl. bjælkelag, isolering og understøtninger. Nedbrydning af betongulv inkl. isolering. Nedbrydning af el- og vvs-installationer. Hultagninger i eksisterende vægge. Nedbrydning af fliser i badeværelser. Miljøsanering. Midlertidig afstivning og afsværtning af eksisterende bærende og afstivende konstruktioner.

Beton. Opmuring af letklinkerblokke under fremtidige nye vægge. Isolering og støbning af terrændæk.

Murerarbejde. Opmuring af ny skalmur inkl. isolering og fugtspærre, montering af skiffersålbænk. Montering af bagmur under vinduer og lukning af døre inkl. nye false omkring vinduer og døre i letbeton. Opmuring af porebetonvægge. Støbning af slidlag i badeværelser, samt efterfølgende vådrumsmembran, gulv- og sokkelklinker, vægfliser.

Byggeplads. Etablering og drift af velfærdsfaciliteter, indhegning af byggeplads.

Projektfakta

Bygherre
Boligselskabet Langeland
Udførelse
2021 - 2022
Entrepriseomfang
16,7 mio. DKK
Areal
2900 m2
Entrepriseart
Storentreprise
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.