Boligforeningen Kristiansdal af. 5, Parkvej, Renovering

Boligforeningen Kristiansdals afdeling 5, Parkvej/Odensevej består af seks rækkehuse fra 1998 (undtaget renovering) samt 72 boliger, som er opført i 1958. I alt 78 boliger.

Renoveringen omfatter de 72 boliger, der efter renoveringen vil forblive 72 boliger. Et eksisterende vaskeri skal ombygges/renoveres til et fælleslokale, hvor der etableres et mindre te‐køkken og et handicaptoilet.
Renoveringen gennemføres med støtte fra Landsbyggefonden og som følge heraf indrettes 36 boliger som tilgængelige med indretning egnet til selvhjulpne kørestolsbrugere. Derfor skal der også installeres elevator i tre boligblokke. Udover den indvendige renovering af boliger foretages også en gennemgribende renovering af tag, facader, altaner, tekniske installationer samt udearealer, som en del af den samlede sag. Formålet med renoveringen er overordnet at fremtidssikre afdelingen for eftertiden

JORTONs har varetaget råhusentreprisen:

Beton
Udgravning og støbning af fundamenter til altansøjler, insitu støbning af diverse betondæk på etagerne, under-, over- og omstøbning af konstruktionstål, udstøbning af eksisterende lodrette skakte i væggene, støbning af terrændæk, korrosionsbeskyttelse af blotlagt armering, lokale udstøbninger af kanaler i romadæk.

Murerarbejde
Om- og tilmuringer i facade ved vinduer og altaner.
Opmuring af porebetonvægge i lejligheder primært ved vådrum. Etablering af nye dørhuller, samt tilmuring og vægpudsning af eksisterende dørhuller. Vægpudsning af 35 m2 pr. lejlighed.
Støbning af slidlag i badeværelser, med efterfølgende vådrumsmembran, gulv- og sokkelklinker, vægfliser samt opsætning 200 mm facadeisolering inkl. facadepuds ved terrassepartier.

Stål
Konstruktionstål i lejligheder i forbindelse med ændrede planløsninger. Forstærkningsbjælker på trappeløb. Forhøjelse og tilpasning af værn i trappeopgange. Nedbrydning af murværk ved gennemføringer af forankringer af søjler til etagedæk. Altaner samt stålværn med glasudfyldning.

Byggeplads
Etablering og drift af velfærdsfaciliteter, indhegning af byggeplads. Koordinering og opfølgning på containertømninger for byggeaffald.

Arbejdsmiljø & Sikkerhed
Etablering og drift af sikkerhedsstationer i alle opgange indeholdende førstehjælpskasse og øjenskyllestation.
Håndtering af COVID-19 tiltag med levering af håndsprit stationer ved opgange, desinfektion af overflader i velfærdsfaciliteter.

Social Ansvarlighed
Ansættelse af to nye lærlinge på opgaven.
Samarbejde med Jobcenteret om flexjobber som arbejdsmand.
Samarbejde med High:Five om at få tidligere fængselsindsatte i arbejde.

Projektfakta

Bygherre
Boligforeningen Kristiansdal afd. 5
Udførelse
2021 - 2022
Entrepriseomfang
10,6 mio. DKK
Entrepriseart
Storentreprise
Arkitekt
C & W Arkitekter A/S
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.