Billund Bad – renovering af eksisterende svømmehal

Byggeriet omfattede indvendig renovering af den eksisterende næsten 40 år gamle svømmehal på Åstvej i Billund. Størstedelen af renoveringen indebar vedligeholdelse af de eksisterende bygninger, vandbehandlingsanlægget og ventilationsanlægget. Samtidigt er cafeteriet udvidet med yderligere 15 kvm, og den ekstra plads betyder et nyt samlingssted i foyeren med mødelokaler og et nyt område til billetsalg.
Taget blev således nedbrudt, og der er udført ny tagkonstruktion med afstivende stålbjælker, ståltrapezplader med isolering og pap. Klinker på gulve og vægge er nedbrudt, og der er udført ny membran, slidlag og klinker.
Nye lofter er opsat i hele bygningen. I forbindelse med renoveringen er udført en tilbygning med kontor, indgangsparti samt køle/fryserum.
Hensigten med renoveringen af Billund Bad har været at forkæle hele familien i et moderne bad, udstyret med svømmebassiner, en vild rutsjebane, et lækkert wellness center og et cafeteria.
Der er mulighed for at svømme, lege eller blot slappe af i spabadet. De små kan plaske i de to bassiner med lavt og ekstra varmt vand.
Opgaven er udført i storentreprise omfattende bygningsfag.

Projektfakta

Bygherre
Billund Bad
Udførelse
2020 - 2021
Entrepriseomfang
15,6 mio. DKK
Entrepriseart
Storentreprise
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.