ASTAHUS

Projektet omfattede 118 familieboliger på hjørnet af Strandvejen og Badehusvej centralt i Aalborg.

AstaHus er blevet en sammenhængende bebyggelse med varierende bygningsskala i op til ti etager. Bygningen skal bidrage til skabelsen af et mangfoldigt og levende bykvarter med tæt tilknytning til midtbyen og fjorden.

Projektet indgik i omdannelsen af Aalborgs tidligere tobaksfabrikker, som har været familien Obels ejendom siden 1898.

Murerentreprisen med skalmuring af 400 tusind mursten fordelt på tre enheder. Der blev opført i alt 118 boliger i størrelser fra 60 – 120 m² som i alt udgør 11.000 m².
Boligprojektet blev tilvejebragt via en omfattende ny lokalplan og et kvalitetsprogram der skaber grundlag for udvikling og ombygning af det samlede Tobaksområde. Der var omkring 10 medarbejdere tilknyttet projektet.

Projektfakta

Bygherre
C.W. Obel Ejendomme
Udførelse
2019 - 2019
Entrepriseomfang
10 mio. DKK
Areal
11000 m2
Entrepriseart
Fagentreprise
Arkitekt
Erik Arkitekter A/S
This site is registered on wpml.org as a development site.