APM Terminal – Reefer Racks

Projektet dækker værker relateret til udvidelse af kølekapaciteten med nye Reefer Racks på APM Terminal ved Århus Havn.

For fase 1 er kun det nordligste rack inklusive fundamenter, strømforsyning og belægningsarbejde der er omfattet af projektet.
Reefer Rack er en stålkonstruktion med adgangsplatforme til at forbinde og overvåge reefers, der er lagret i terminalen. Reefers opbevares i tre niveauer med øverste platform niveau 7,8 m over jorden.
Racket har trapper for effektivt at få adgang til 2. og 3. niveau af rev. Et el-lysningssystem skal gøre det muligt for teknikerne at arbejde sikkert på stativet om natten, og nødlys skal tillade teknikeren at komme sikkert ned fra stativerne i tilfælde af strømsvigt. Efterfølgende er fase 2 udført som en næsten identisk kopi af fase 1.

2019- 2020
Projektet omfatter nyt Reefer Rack relateret til udvidelse af kølekapaciteten med nye Reefer Racks på APM Terminal på Århus Havn. For denne fase (fase 1) er kun det nordligste rack inklusiv fundamenter, strømforsyning og belægningsarbejde der er omfattet af projektet.
Et Reefer Rack er en stålkonstruktion med adgangsplatforme til at forbinde og overvåge reefers, der er lagret i terminalen. Reefers opbevares i tre niveauer med øverste platform niveau 7,8 m over jorden. Racket har trapper for effektivt at få adgang til 2. og 3. niveau af rev. Et belysningssystem skal gøre det muligt for teknikerne at arbejde sikkert på stativet om natten, og nødlys skal tillade teknikeren at komme sikkert ned fra stativerne i tilfælde af strømsvigt.

2020-2021
Fase 2 er efterfølgende udført næsten identisk med fase 1, dog med øget bredde på Rack.
Entreprisesum Fase 1 og 2: ca. 19,0 mio. DKK.
Rolle: Projektleder, Sikkerhedsansvarlig.
Rollebeskrivelse: Projektleder, Sikkerhedsansvarlig for projektet.

2021-2022
Fase 3 & 4 udføres næsten identisk med fase 2.
Entreprisesum: ca. 22 mio. DKK
Rolle: Projektleder, Sikkerhedsansvarlig
Rollebeskrivelse: Projektleder, Sikkerhedsansvarlig for projektet

Projektfakta

Bygherre
APM Terminals A/S
Udførelse
2019 - 2022
Entrepriseomfang
41 mio. DKK
Entrepriseart
Hovedentreprise
This site is registered on wpml.org as a development site.