KMA_2_1760x458.jpg

Miljø

Miljøpolitik

JORTON tænker på sine omgivelser, for det er vigtigt, at vi alle tager hensyn til miljøet omkring os. Mange miljøskader er menneskeskabte og hos JORTON, vil vi gerne gøre en indsats for at bidrage positivt i forhold til dette og være med til at drage omsorg for miljøet.

I enhver opgave har vi altid miljøet på dagsordenen, og vi vil altid forsøge at præge bygherrer til at træffe beslutninger, som tilgodeser miljøet. Vi er derfor altid interesserede i at anvende teknologier og se på løsninger, der fremmer miljøet. I JORTON bestræber vi os hver dag på at gøre noget for miljøet ved eksempelvis at fokusere på tiltag omkring egne kontorer, værksteder, mv.

Hos JORTON har vi også den rette viden til at bidrage og hjælpe kommende bygherrer med at træffe de rigtige valg, når der skal bygges bæredygtigt og tages hensyn til miljøet gennem energirigtige og totaløkonomiske løsninger. Vi kan hjælpe med at få et byggeri certificeret med DGNB, som tager hensyn til både energitiltag og totaløkonomiske betragtninger eller ordningerne Passivhus og Greenbuilding, som tager hensyn til energitiltag.