DSC_7047.jpg

Certificering

ISO CERTIFICERET

JORTON A/S er kvalitetscertificeret i henhold til DS/ISO 9001. For JORTON A/S er det en selvfølge, at vi leverer en konsistent og ensartet kvalitet. Derfor har vi opbygget en organisation, hvor kvalitetsstyring indgår som en naturlig del af samtlige processer og medarbejdernes hverdag.

Kvalitet er en integreret del af JORTONs kultur, og alle led i organisationen er bevidste om vores kvalitetsmål. Vi forpligter os til løbende forbedringer gennem systematisk styring og overvågning af processer, som har indflydelse på kvaliteten af vores arbejde.

JORTONs ledelsessystem er udarbejdet med det formål, at vores løsninger er i overensstemmelse med gældende krav, men også giver kunden den forventede bygningsmæssige-, forretningsmæssige og brugermæssige værdi.  Det opnår vi blandt andet med vores gennemarbejdede ledelsessystem, hvor medarbejderne dagligt fokuserer på arbejdets kvalitet. JORTON har opbygget et solidt system af standardløsninger, der alle bygger på udførelsesmæssig viden og erfaring, som medarbejderne har oparbejdet på vores byggepladser. Der er tale om gennemprøvede løsninger, der medvirker til at sikre en høj effektivitet og højne kvaliteten.

JORTONs ledelsessystem er opbygget efter standarden DS/ISO 9001:2015. JORTONs ledelsessystem består af en ledelseshåndbog, suppleret med et digitalt ledelsessystem bestående af processer suppleret med arbejdsbilag og instrukser, som beskriver og supporterer arbejdsgangene.

Yderligere certificering

JORTON vil forventelig blive certificeret inden for områderne i løbet af 2020:

Miljø - DS/EN ISO 14001: 2015 og bekendtgørelse nr. 1382 Energisyn

Arbejdsmiljø - DS/EN ISO 45001: 2018 og bekendtgørelse nr. 1191 Arbejdsmiljøsystemer

Yderligere er vi tilknyttet følgende kontrolordninger:

Byggeriets Kvalitetskontrol – kloakarbejde

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk