Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø

Hos JORTON har vi samlet noget af det allervigtigste for vore kunder og vore medarbejdere under benævnelsen KMA – Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø. Vores filosofi er, at vi aldrig bliver færdige med at udvikle, forbedre, fremhæve og måle på dette område. Rundt omkring os bliver der stillet større og større krav til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

ISO CERTIFICERET

JORTON A/S er kvalitetscertificeret i henhold til DS/ISO 9001. For JORTON A/S er det en selvfølge, at vi leverer en konsistent og ensartet kvalitet. Derfor har vi opbygget en organisation, hvor kvalitetsstyring indgår som en naturlig del af samtlige processer og medarbejdernes hverdag.

Kvalitet er en integreret del af JORTONs kultur, og alle led i organisationen er bevidste om vores kvalitetsmål. Vi forpligter os til løbende forbedringer gennem systematisk styring og overvågning af processer, som har indflydelse på kvaliteten af vores arbejde.

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk