Økonomi

UDVIKLING I AKTIVITET OG ØKONOMISKE FORHOLD

Året 2018 blev igen et år, hvor den positive udvikling i aktivitetsniveauet fra tidligere år fortsatte. JORTON har således haft en omsætningsfremgang fra 777 mio. kr. til 941 mio. kr. svarende til en vækst på 21,0 %

Indsatsen på sikker drift med fokus på målrettet styring af byggesagerne i samspil med den øgede aktivitet, har medført et resultat på 18,2 mio. kr. svarende til en resultatgrad på 1,9 % mod 1,8 % i 2017, hvilket er en stigning på 7,9 %.

Væksten i både aktivitetsniveau og indtjening er resultatet af den fortsatte strategiske indsats med arbejdstitlen ”Fælles retning – Lokal forankring”. Det strategiske fokus ligger på at udvikle de enkelte regionskontorer med hensyntagen til den aktuelle markedssituation for regionen.

Ved at være tæt på de enkelte regioner, kommer vi tættere på de lokale bygherrer, arkitekter og slutbrugerne over hele landet. Vi forstår derved deres lokale udfordringer og behov og bygger med øje for disse. Det lokale tilhørsforhold mener vi også har været en af årsagerne til, at vi i 2018 har arbejdet med mange nye, unikke og spændende projekter over hele landet. Det gælder alt fra spektakulære teglstensbyggerier, der får international opmærksomhed, til renovering af imponerende historiske bygningsværker midt ude i Øresunds brusende bølger.
Vores dygtige medarbejdere har endda været udenlands, hvor deres kompetencer indenfor betonkonstruktioner har hjulpet en engelsk havvindmøllepark godt på vej.

Ledelsen ser derfor årets resultat som meget tilfredsstillende, og ser frem mod endnu et år, der byder på endnu flere spændende opgaver. 2018 har vist, at JORTON har kompetencerne til at løfte de udfordringer byggebranchen i fremtiden kommer til at stå overfor.

 

Download JORTONs Årsrapport

Download JBH gruppens Årsrapport

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk