16 maj. 2018

Udfordrende opgaver og gode kolleger lokkede Wibeke til JORTON

Efter at have været i praktik og sidenhen arbejdet som studentermedarbejder i JORTON, kan Wibeke Roland Christensen, som nyudklækket bygningsingeniør, nu kalde sig for JORTONs nyeste projektleder.

Bygningsingeniører er eftertragtede på det danske jobmarked og kan næsten frit vælge, hvem de ønsker at arbejde for. Så når man spørger Wibeke om, hvorfor hun valgte at takke ja til tilbuddet om at blive projektleder hos lige netop JORTON, falder svaret prompte:

- Jeg har besøgt mange firmaer, hvor folk med min uddannelse og kompetencer bare bliver brugt som en ressource, man frit kan flytte rundt i virksomheden. Det kan betyde, at man hopper fra opgave til opgave uden, at kunne få lov at følge det enkelte projekt til vejs ende. Der stod det hurtigt klart for mig allerede som praktikant, at man fik lov at følge opgaverne til dørs. Det giver en stor tilfredsstillelse at være med fra starten på et byggeprojekt og være med til at løse de udfordringer, der opstår undervejs, for til sidst at kunne se et færdigt byggeri skyde op, som man kan være stolt af. Særligt her i Danmark hvor de fleste nyere byggerier eller renovationsprojekter er unikke.

Tiden som praktikant og studentermedarbejder hos JORTON var også en afgørende faktor for at fortsætte. Her stod studenteropgaverne ikke på kaffebrygning og klargøring af mødelokaler:

- Min tid som studentermedarbejder gav mig klart lyst til at fortsætte hos JORTON. Selvom jeg bare var praktikant og studentermedarbejder, udviste de en enorm tillid og gav mig lov til at arbejde med nogle udfordrende og spændende opgaver. Det gjorde, at jeg hver morgen glædede mig til at tage på arbejde, og det gav mig samtidigt mulighed for at udvikle mig fagligt. For eksempel har jeg stået for koordineringen med underentreprenørerne og sørget for at alle parter overholdt de aftalte tidsplaner.

At være projektleder er et stort ansvar, hvor man skal kunne holde mange bolde i luften på en gang. Men Wibeke ser frem til det nye ansvarsområde og de mange nye arbejdsopgaver, som følger med den nye jobtitel, ikke mindst fordi der er megen støtte at hente fra kollegerne:

- Jeg er heldig at have nogle gode kolleger hos JORTON, og jeg ser frem til at blive en fast del af teamet. Her kan man jo støtte sig op af hinanden og trække på hinandens viden og erfaringer. Så jeg glæder mig faktisk bare til at kunne komme i gang med arbejdet igen og alle de nye opgaver der venter.

Fremtiden for dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om JORTON direkte i din mailbox.

*
*
*

* obligatorisk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Luk