Rejsegilde på Tarup Centret markerer vigtig milepæl

08 / jul / 2024

Den 1.500 kvm store udvidelse af Tarup Centeret, i to planer, nærmer sig med hastige skridt afslutningen. I går markerede vi en vigtig milepæl med et rejsegilde, hvor den lange rejse blev markeret med festtaler, enorme mængder pølser og goodiebags til alle fremmødte fra Harald Nyborg.

– Vi er godt tilfredse med status på byggeriet. Vi har haft et stærkt samarbejde med Cityhuset, der har spillet med åbne kort, og som har været klar og tydelig i kommunikationen. Det betyder at man rammer hovedet på sømmet fra start. Vi takker alle fra bygherre for det gode samarbejde, fortæller Søren Kühnell Døssing, der er regionchef hos JORTON. Han uddyber:

– Derudover har vi været enormt glade for vores samarbejde med vores rådgivere fra Henry Jensen A/S. Visioner, målsætninger og kompetencer har spillet supergodt sammen. Desuden har rådgivning og sparring fra både Fjernvarme Fyn, Odense Letbane P/S, Trailc og Keolis Danmark været kompetent og hjulpet os alle godt på vej.

– Vi vil også gerne takke vores underentreprenører for den utrættelige indsats. Gennem åbenhed, dialog og samarbejde, har vi fulgt tidsplanen. Store byggeprojekter møder mange udfordringer, men de udfordringer vi er stødt på er blevet gentænkt og løst, gang på gang. Det har kun kunnet lade sig gøre takket være et stærkt samarbejde. Derfor vil jeg gerne sige stort tak til Hustømrerne A/S, Brdr. Lysemose, Hauge Stål & TH-Overfladebehandling, Bravida Danmark A/S, FynskeFarver, Geopartner Landinspektører A/S, DMR – Dansk Miljørådgivning A/S. Rådgivning om miljø, geoteknik, DGNB/bæredygtigt byggeri m.v. & Phønix Tag. Afslutningsvis vil jeg også gerne rose JORTON-teamet, der har sat alle kompetencer i spil for at succes og fremskridt blev en selvfølge på denne byggeplads, afslutter Søren.