Opkøb vil skabe bedre kontakt til lokalsamfundet

02 / apr / 2019

Randers er en by der gennemgår en fantastisk udvikling, og der ikke langt mellem de nye og spændende byggeprojekter. Denne udvikling ønsker JORTON at være en aktiv del af, og for at få et solidt afsæt til denne udvikling har JORTON opkøbt det lokale Ing.- og entreprenørfirma Hedebo A/S

Med mange spændende opgaver i Randers har JORTON været fast besluttet på at øge engagementet i byen samt lokalkendskabet. Til trods for sin størrelse holder JORTON nemlig fast i, at man som entreprenør skal være lokalt forankret for bedst muligt at kunne løse forestående byggeopgaver uanset størrelsen.

JORTON har derfor søgt nye partnerskaber i Randers for bedre at kunne løfte de mange spændende opgaver, byen har at byde på. Det har nu resulteret i et opkøb af entreprenøren Hedebo A/S, hvor direktøren Hans Jørgen Hedebo efter 30 år søgte nogle til at overtage hans velfunderede arv.

Selvom der på papiret er tale om et opkøb, er det i realiteten et partnerskab:

– Hedebo A/S er en god og sund virksomhed, og vi har det samme værdifællesskab, hvor vi gør en dyd ud af godt byggeri og dygtige medarbejdere. Derfor har vi gennem længere tid været i dialog med Hans Jørgen om et eventuelt opkøb. Han søgte nogle, der kunne drive virksomheden videre i hans ånd, og vi ledte jo efter lige de kompetencer og det lokalkendskab, han havde opbygget i sin virksomhed, fortæller Allan Harbo, administrerende direktør i JORTON.

– For mit vedkommende handlede det om at finde nogle, der kunne overtage arven og bygge firmaet videre på de samme værdier. Disse værdier har altid været at behandle medarbejdere og kunder ordentligt og altid arbejde for det gode byggeri. Det er netop grundlaget for, at vi har haft så mange gengangere blandt vores kunder gennem de sidste 30 år, fortæller Jørgen Hedebo Pedersen.

– Hans Jørgen havde nogle klare krav til os særligt med henblik på medarbejderne. Den gamle medarbejderstab i Hedebo A/S skulle fortsætte efter overtagelsen, hvilket vi jo kun mente var en god ide. Det er jo dem, der har opbygget de gode resultater, og det jo deres kompetencer vi ønsker at beholde, forklarer Allan Harbo.

– Hans Jørgen fortsætter også efter opkøbet og hjælper til, at fusionen sker på en ordentlig måde. Det vil også betyde, at alle Hedebos nuværende kunder ikke skal bekymre sig. Opkøbet vil ikke have negative konsekvenser for dem, hvad end vi snakker om nybyg eller serviceaftaler. Grunden til, at vi i JORTON og Hedebo A/S har taget dette store skridt er jo med et eneste mål for øje: At skabe bedre byggeri i Randers Kommune, indskyder Søren Jungersen, afdelingschef i JORTON Region Midt.

Det betyder kort sagt, at Hedebos nuværende kunder vil få mange af de samme kendte ansigter ud på besøg, dog nu med JORTONS logo på trøjen.

Således er JORTON nu klar til at imødekomme nye og spændende opgaver for kunder og bygherrer i alle størrelser i Randers Kommune.

Info
JORTON har opkøbt Hedebo A/S pr. 1. april 2019. Alle medarbejderne fortsætter herefter hos JORTON.

JORTON har allerede nu sat sit præg på Randers Kommune som hovedentreprenør og lægger lige nu tusindvis af mursten i Sporbyen til de kommende boliger.

For mere information kontakt da Søren Jungersen
E-mail: sju@jorton.dk
Tlf. 2486 0548