Milepæl i Kalundborg: 500 dage uden arbejdsulykker

02 / sep / 2022

Der er mange ting, som er værd at fejre på en byggeplads. Hvad end det drejer sig om første spadestik, rejsegilde eller noget helt tredje.

Men på vores renoveringssag i FOB Kalundborg afd. 8-9 og 14, har vi netop fejret noget endnu bedre, i form af 500 dage uden arbejdsulykker. . Derfor fik alle på pladsen lov at tage en velfortjent pause og nyde nogle frisklavede tacos.

Vores entrepriseleder Hakan Hakbilen var også godt tilfreds med den vigtige milepæl. Han har bl.a. været ansvarlig for sikkerheden på pladsen:

– Sikkerhed er det absolut vigtigste for os her på pladsen og vores arbejde har givet pote. Det handler heller ikke kun om vores kollegaers sikkerhed, men alle de beboere, der hver dag færdes omkring os. Derfor har vi været særligt påpasselige med at skabe sikre og synlige adgangsveje og holde pladserne pæne og ryddelige, så borgerne generes mindst muligt af os. Samtidig har vi hele tiden været i tæt dialog med beboerne, så de hele tiden har været opdateret på byggeriets status. Dermed har vi undgået unødige konflikter og de har udvist en stor forståelse for vores arbejde. I en sag som denne er hensyn lig med succes, fortæller Hakan.

– Vi har også haft et stort fokus på kommunikationen. Vi har mange forskellige nationaliteter på byggepladsen og blandt beboerne. Vi har derfor investeret i infoskilte på mange forskellige sprog, så vi har undgået sproglige misforståelser, der jo til tider kan lede til nærved hændelser eller det der var værre, indskyder Yasin Cat, der er sagens byggeleder, inden at han og Hakan bevæger sig hen til taco-vognen, der er omsværmet af sultne håndværkere, som nyder den velfortjente pause, badet i sensommerens varme sollys.