JORTONS BROAFDELING FÅR NY LEDER

13 / feb / 2023

JORTONs broafdeling får en ny leder i form af Kasper Find Rasmussen, der gennem 15 år har været en del af huset som entreprise- og projektleder, projektchef og områdechef. Det betyder dog ikke et farvel til den tidligere chef Kurt Hansen, der fortsætter i afdelingen, men nu som projektkoordinator.

Selvom Kasper Find Rasmussen overtager rollen som chef i JORTON Bro, fortsætter Kurt Hansen i virksomheden. Overdragelsen af lederskabet sker netop, som Kurt Hansen kan fejre sit 20’ende år i JORTON. Han understreger, at overdragelsen sker på et godt tidspunkt og at broafdelingen står godt rustet til fremtidens opgaver.

Kasper Find Rasmussen er naturligvis glad for at overtage en afdeling, som er sund og rig på kompetencer:

– Vi har nogle helt særlige kompetencer og erfaringer her i afdelingen, som er ret unikke. De er ikke kommet af sig selv, men fordi vi har været heldige at have dygtige folk omkring os, som tilmed er blevet i afdelingen gennem årtier, forklarer Kasper.

– Et 25-års jubilæum er ikke sjældent her i huset, og 40-års jubilæer ser vi da også med jævne mellemrum, indskyder Kurt.

– Det ser jeg som et sundt tegn på, at vi har en organisation, hvor folkene kan lide at være. At arbejde med broer og infrastruktur kan være et krævende arbejde. Man kan blive sendt ud i alle kroge af kongeriget, og man kan ikke forvente, at arbejdstiderne bare ligger fra 7 til 16, siger Kasper og fortsætter:

– Man skal derfor være utroligt opmærksom på ens team og gøre en aktiv indsats for, at de trives i deres arbejde. Her er vores formænd også helt fantastiske. De tager virkelig ansvar for deres folk og forsøger at skabe et miljø, hvor alle synes, det er sjovt at komme på arbejde, siger Kasper.

Nyt kontor og opdeling af kompetencerne
Men hvilke ændringer har broafdelingen gennemgået efter ni år med Kurt i spidsen:

– Vi har udvidet vores fysiske engagement ved også at have kontor på Sjælland. Med kontorer i det sydjyske og på Sjælland, kan vi hurtigt rykke ud til alle egne af landet. I 2017 delte vi så afdelingen op i to specialer, så vi i dag har en renoverings- og nybyg enhed under vores samlede broafdeling. Jeg mener, at denne opdeling har gjort os mere robuste og fleksible, fortæller Kurt.

– Det betyder også at vi er godt gearet til at håndtere f.eks. den nye 2035 infrastrukturplan, hvor mange spændende projekter er ved at udmønte sig. Jeg kan derfor sige, at vi begge ser lyst på fremtiden, og jeg er glad for nu at stå i spidsen for en sund og stærk afdeling her i JORTON, afslutter Kasper.