JORTON udvider med nyt kontor i Hjørring

01 / sep / 2021

Ambitionsniveauet fejler ikke noget hos JORTON, og man har nu valgt at udvide den nordjyske region med et lokalt kontor i Hjørring for at komme helt tæt på de mange spændende byggesager i Vendsyssel. Hermed sættes der igen en streg under JORTONs strategiske fundament: Fælles retning, lokal forankring.

Det er en stor beslutning som man har taget hos JORTON. Men den er ikke taget i hastværk. Udvidelsen har længe været et ønske hos JORTONs nordjyske regionschef Mikkel Skovgaard Ovesen:

– Vi har længe ønsket at komme tættere på Hjørring. Mange af vores folk i Nord kommer fra Hjørring og omegn. Efterhånden som opgaverne fra flere nordjyske kommuner samt gode samarbejdspartnere tog til, syntes vi, at nu var tiden inde. At vi kommer tættere på lokalområdet, er jo en kæmpe fordel for vores kunder og vores medarbejdere, siger Mikkel Skovgaard Ovesen og uddyber:

– Vi har flere gode samarbejdspartnere i Vendsyssel og har eksempelvis haft mange gode projekter i både Hjørring og Brønderslev. Alt i alt, er det et godt fundament for en udvidelse.

Lokale kræfter i spidsen for ny afdeling

Men hvordan kommer den fremtidige stab til at se ud i JORTONs nyeste afdeling, der kommer til at ligge på adressen W. Brüels vej 3 i Hjørring?:

– Den nye afdelingsleder på Hjørring-kontoret bliver Nicolai Thomsen, der indtil nu har været projektchef i vores afdeling i Aalborg. Han er selv fra Hjørring og kender byen og lokalområdet rigtigt godt. Hertil tilknytter vi en projektleder og formand, der kommer fra henholdsvis Brønderslev og Hjørring, siger Mikkel Skovgaard Ovesen.

– Det understreger den lokale forankring. Når man skal arbejde sammen med vores afdeling i Hjørring, kan man vide sig sikker på, at man arbejder med nogle mennesker, som kender området og har kendskab til de lokale forhold. Vi er i JORTON også stolte af vores egenproduktion, der især udmærker sig indenfor beton, murer, jord- og kloakarbejder, og det gør os i stand til at byde ind på både små og store opgaver, indskyder Hjørring-kontorets kommende afdelingsleder i Hjørring, Nicolai Thomsen. Han fortsætter:

– Vi tror på, at lokalkendskab og gode relationer kan få denne nye afdeling i JORTON til at være en gevinst for lokalområdet og for vores virksomhed.

Spændende opgaver i sigte

Men kan man løfte sløret for nogle af fremtidens projekter i Hjørring og omegn?

– Vi har allerede en del interessante opgaver i området, og dertil nye på vej. Men vi er ikke helt klar til at afsløre projekterne endnu. Jeg er dog overbevist om, at vi nok skal få travlt, og der er allerede nogle spændende opgaver i vores pipeline, afslutter Mikkel Skovgaard Ovesen.

 

Fotokredit: Bjerg Arkitektur