JORTON støtter Den Danske Naturfond: Lad natur være natur

04 / maj / 2022

JORTON støtter op om et grønnere Danmark og det resulterede i denne fine hilsen fra Den Danske Naturfond, der kunne fortælle at vores donation har resulteret i at 2101 kvadratmeter dansk skov kan få lov at stå uberørt. Derved lader vi naturen være natur.

Grønspætten lander hurtigt på den gamle, krogede bark på egetræet. Et sort egern knaser skallen af et agern på den tykke gren i et bøgetræ. Livet følger med, når vi nu – sammen med JORTON – lader skoven blive urørt og genopretter rislende vandløb. Velkommen i Hesbjerg Skov. JORTON A/S har doneret 2101 kvadratmeter, som nu får lov til at være natur for altid. Tusind tak for jeres støtte til den vilde natur i forbindelse med Danmark redder jord 2021!

I dag kan vi endelig fortælle, at vi har vekslet jeres donation til natur på Fyn. 

Når I tager ansvar og støtter naturen i Danmark, gør det en helt konkret forskel. Det er tydeligt i dag, hvor vi kan offentliggøre, at vi sammen med jer nu kan passe på Hesbjerg Skov for altid. Og vi bliver ved med at skabe ny unik natur. For hver gang vi modtager 12 kroner, beskytter vi 1 m2 ny natur. Naturfonden køber jorden, skoven, naturområderne og ejer det for evigt. Vi beskytter den natur, der er, eller genopretter den natur, som var engang, og holder alle områder åbne for besøg året rundt. Sådan sikrer vi mere biodiversitet, renere vand og et bedre klima i Danmark.

Så endnu en gang tak for JORTONs bidrag til Danmark redder jord. 

Mange hilsener

Pia Walther Jensen
Den Danske Naturfond

 

Foto af Jesper Edvardsen