Donerer T-shirts til Kirkens Korshær

02 / nov / 2023

Kirkens Korshær har iværksat mange initiativer, der har fokus på at hjælpe nogle af samfundets svageste. For nyligt kunne man møde dem til konferencen Mental Talk i Herning. Kirkens Korshær var med her som oplægsholder og mange frivillige var med, som delte suppe og kaffe ud og fortalte om deres arbejde. Her kunne man blandt andet høre om deres børne-familiearbejde, hvor de er med til at hjælpe fattige børn til en bedre barndom. Desuden deltog Kirkens Korshærs med Sct. Nicolaitjenesten, som er en samtaletjeneste som tilbyder anonyme samtaler for blandt andet ensomme.

De udfører kort sagt et vigtigt stykke arbejde og det vil vi gerne støtte op om. Vi har derfor sørget for at de engagerede frivillige har fået nogle nye og flotte T-shirts, der fortæller historien om deres gode arbejde.

– JORTON bakker op om mennesker, der er med til at gøre en forskel.
Kirkens Korshær er der for de mennesker i Danmark som har det aller sværest. De hjælper hjemløse med mad, bad, tøj og giver julegaver til fattige børn og deres familier. Den sag vil jeg gerne støtte og derfor har JORTON doneret event t-shirts til Kirkens Korshærs frivillige, så vi sammen kan støtte det vigtige frivillige arbejde, fortæller Lars Peter Jensen, Regionschef for JORTON SYD.

Så møder du en af de frivillige fra Kirkens Korshær, så husk at give dem et smil og at rose deres flotte t-shirts.