Broerne holder sammen på Danmark

10 / jan / 2018

I et lille ørige som Danmark er det svært at overvurdere broernes betydning. De binder hele landet og dermed også befolkningen sammen. Broerne er ligefrem blevet et nationalt symbol, der præger vores pengesedler på lige fod med nationalklenodier som Solvognen.

Men der skal passes på vores broer, der hver eneste dag skal modstå naturens elementer. JORTON er helt i front, når det gælder byggeri og vedligehold af vores fælles infrastruktur, og har siden 1970’erne udført over 500 broanlæg for Vejdirektoratet, Banedanmark og kommuner.

De seneste år har JORTONS hold af ingeniører og håndværkere været en central spiller i vedligeholdelsen af nogle af Danmarks største og mest ikoniske broer i landet. Det har blandt andet betydet, at JORTON har sendt sine folk helt op i de svimlende 254 meter høje pyloner og helt ned i ankerblokkene på Storebæltsbroen. De har sørget for, at betonkonstruktionerne på Europas længste hængebro fortsat kan binde landet sammen mange år ud i fremtiden.

Hvad end man søger specialister indenfor eksempelvis sprøjtebeton, undervandsstøbninger og katodisk beskyttelse, eller ønsker generel rådgivning og sparring indenfor broprojekter, så står JORTON klar til at hjælpe.

JORTON passer på Danmarks broer

Kurt Hansen

Afdelingschef, Bro