Bro bygget af JORTONS brospecialister er nomineret til Dansk Stålpris

02 / nov / 2020

”Dansk Stålpris” uddeles ved Dansk Ståldag hvert andet år for at tilskynde til kreativ og enestående brug af stål i arkitektur, byggeri og infrastruktur. Dansk Stålpris lægger vægt på et enestående design i stål, der fremhæver de mange fordele ved brug af stålkonstruktioner i byggeriet, produktionen, for økonomien og arkitekturen for de indstillede projekter. Objektet skal være placeret i Danmark og projektet enten designet, projekteret eller produceret i Danmark.

Prisen tildeles ejeren, arkitekten, ingeniøren og stålentreprenøren af et enestående projekt med markant dansk islæt, for at agte deres samarbejde og kvaliteten af deres arbejde. Uddelingen finder sted den 12. november 2020.

En af de spændende projekter, der er nomineret, er den smukke bro, som forbinder den nye bydel Nærheden og Hedehusene. Broen er tegnet af DISSING+WEITLING med COWI som rådgiver.

Hovedentreprenøren på projektet er naturligvis JORTON, der har arbejdet sammen med Valmont på stålenterprisen og MJ Eriksson på jord og vej-enterprisen.

Læs også: Ny bro opføres af JORTONS dygtige natteravne

Se også video fra da pylonen blev rejst HER