Årsrapport for 2019 viser fortsat medvind til JORTON

29 / jun / 2020

JORTON kan for 2019 fremvise et overskud på 17.355.000 DKK efter skat. Dermed lægger man sig tæt op af årtiets bedste resultat fra 2018 på 18,2 millioner DKK. Årets produktion rundede en milliard DKK og egenproduktionen voksede med næsten 100 millioner DKK.

2019 har været et spændende år for JORTON, hvor strategien om at være en landsdækkende entreprenør med et lokalt tilhørsforhold, igen har båret frugt.

Man har i 2019 yderligere understøttet det lokale tilhørsforhold ved at udnævne to selvstændige regionsledere på Fyn og Sjælland. Det betyder at der nu er mere energi til at fokusere på de to store markeder og det har allerede nu ledt til mange spændende nye projekter.

Læs også: Omstrukturering i JORTON har resulteret i to nye regionsledere med kendskab til de lokale markeder på Sjælland og Fyn

Vær tæt på dine kunder

Mantraet Fælles retning, lokal forankring, har vist sig fortsat at være det rigtige for JORTON:

– Vi har i JORTON lagt stor vægt på at være tæt på vores kunder og samarbejdspartnere, uanset hvor i landet de er placeret. Hvis man kender de lokale forhold, og har et tilhørsforhold til stedet, ja så mener vi, at man får skabt det bedste byggeri. Vi insisterer fortsat på, at den lokale forankring både er gavnlig for vores kunder og for virksomheden som helhed, og det har det seneste driftsresultat bekræftet os i, fortæller Allan Harbo, administrerende direktør i JORTON.

Nye grønne projekter

JORTON har gennem 2019 også sat større fokus på den grønne dagsorden og man har involveret sig i flere projekter, der har høje grønne ambitioner. Det kan blandt andet ses ved det DGNB-certificerede projekt, Jonstrup Børnehus, hvor JORTON er totalentreprenør.

Jonstrup Børnehus forventes færdigt i starten af efteråret 2020.

Download JORTONs årsrapport 2019

Læs også: JORTON hilser ny bæredygtighedsklasse velkommen