Lærling i JORTON

Bliv lærling i JORTON

Hos JORTON får du lov til at bruge alle dine evner i marken. Du bliver en fast del af JORTON-teamet og dygtige håndværkere vil sørge for, at du bliver introduceret til livet på byggepladsen. Hos os er kvalitet og et godt arbejdsmiljø altid i højsædet. Vi værdsætter derfor en god tone på pladsen, uanset din rolle og position.Vi glæder os til at byde dig velkommen

Murere

Som murer arbejder du med fliser, tegl og mursten. Du bygger ydermure og skillevægge ved at lægge mursten i lag med mørtel imellem.

Du overfladebehandler facader og de rå mure med fx puds, så de er klar til at blive malet eller blive belagt med fliser.

Som flisemurer sætter du fliser op på fx badeværelser eller lægger klinkegulve. Du kan også støbe gulve i beton eller fremstille terrazzogulve.

Du kan som murer også lægge nye tage i fx teglsten eller reparere tage på huse og andre bygninger.

Du arbejder efter arbejdstegninger som murer, og du sætter også stillads op. Som murer har du også forstand på varmeisolering.

Nogle murere er specialiseret i at reparere og renovere gamle mure og tage på fx historiske bygninger.

Du arbejder som murer ofte udendørs på byggepladser.

Struktører

På uddannelsen lærer du at opføre bygninger og anlægge veje og pladser. Dit arbejde ses og bruges af mange mennesker og skal være sikkert og holdbart.

Som anlægsstruktør anlægger du fortove og pladser, bl.a. i beton. Du lærer også at lægge rør og ledninger i jorden og etablere kloakker.

Som bygningsstruktør bygger du broer, tunneler, fabrikker, havne og boliger. Du arbejder med beton, træ, stål, glas, jern og plast. Arbejdsdagen foregår ofte højt oppe.

Ledige lærlinge-pladser

  • Afdeling

  • Ryd filtre
Ingen resultater

Uopfordret ansøgning

Vi søger løbende praktikanter, lærlinge og elever. Så send os en ansøgning, hvis du interesseret i en praktikplads eller læreplads. Så undersøger vi, om vi har en ledig praktikplads eller lærlinge-/elevplads, der passer til dit ønske. Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Kontaktpersoner

Vil du vide mere om at være lærling i JORTON? Så er du meget velkommen til at kontakte den lokalafdeling, der er den mest relevante for dig. Vælg afdeling og typen af lærlingeplads, du er interesseret i nedenfor.

  • Afdeling

Jonas Hemme
Produktionsleder
Morten Bønnelykke Christensen
Murerformand
Elma Lomholdt
HR- og marketingchef
Ingerid Jovall Rødtnes
Arbejdsmiljøkoordinator
Kaj Christiansen
Betonformand
Jan Rosenkjær Bækgaard
Områdechef Jord- og Kloak
Flemming Pedersen
Formand
Per Andersen
Formand
Sanne Kjældgaard
Entrepriseleder
Bent Jensen
Formand
John Bargisen
Formand
Ernst Hansen
Serviceleder
Troels Lægdsgaard Madsen
Formand
Thomas Kyhnau
Formand
Martin Bech Jensen
Entrepriseleder