Elev i JORTON

Bliv elev i JORTON

Hos JORTON får du lov til at bruge alle dine evner fra skolebænken. Du bliver en fast del af JORTON-teamet og dine kommende kollegaer vil introducere dig for hverdagen hos en af landets store entreprenører. Vi værdsætter en god tone på byggepladserne og kontoret, uanset ens rolle og position. Det betyder også at du som elev vil blive taget med på råd og blive behandlet som et fuldbyrdigt medlem af JORTON-familien. Vi glæder os til at byde dig velkommen

IT-support

Som it-supporter arbejder du med virksomhedens it-systemer, både hardware og software. It-systemerne omfatter computere og andet udstyr, som printere, scannere mm. Det drejer sig typisk om mindre pc-baserede servere og netværk med op til fx 100 brugere.

It-supporteren vil normalt have det daglige ansvar for driften af anlæggene og hjælper, når pc’en fryser, når den går ned, eller når der skal installeres nye programmer. Kort sagt når der skal ydes it-førstehjælp. Meget af arbejdet indebærer, at man sætter sig ind i instruktionsbøger og manualer, som ofte er på engelsk.

Kontor/administration

Kontor
administration

Som kontoruddannet med speciale løser du opgaver på et kontor inden for et bestemt område. Du lærer fx at tage dig af kundehenvendelser, markedsføring, økonomi og informationsopgaver.

Bogholderi, HR- og salg, front desk funktioner samt assistance til KMA

En vigtig del af arbejdet går ud på at have kontakt med andre, fx kunder, både mundtligt og skriftligt. Du bruger IT til en stor del af dit arbejde. Som elev i JORTON vil der være en lang række forskelligeartede opgaver, bl.a.

  • Kreditor/debitor
  • Løn
  • HR og marketing
  • KMA (Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø)
  • Front desk (reception)

Mediegrafiker

En mediegrafiker arbejder med tekst og billeder til digitale og trykte medier. I JORTON lærer du at arbejde teknisk og kreativt med grafisk design og fremstilling, som understøtter JORTONs grafiske identitet.

Det kan fx være fremstilling af en reklame, en brochure eller emballage til en vare. Det kan også være design af grafik til vores hjemmeside. Du lærer om det kreative og tekniske arbejde med billeder, former og farver.

Ledige elev-pladser

  • Afdeling

  • Ryd filtre
Ingen resultater

Uopfordret ansøgning

Vi søger løbende praktikanter, lærlinge og elever. Så send os en ansøgning, hvis du interesseret i en praktikplads eller læreplads. Så undersøger vi, om vi har en ledig praktikplads eller lærlinge-/elevplads, der passer til dit ønske. Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Kontaktpersoner

Vil du vide mere om at være lærling i JORTON? Så er du meget velkommen til at kontakte den lokalafdeling, der er den mest relevante for dig. Vælg afdeling og typen af lærlingeplads, du er interesseret i nedenfor.

  • Afdeling

Kenneth Husum Klitte
Økonomichef
Elma Lomholdt
HR- og marketingchef
Keld Nørgaard
IT-chef
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.