Lærling, elev, praktikant

Bliv læring, elev eller praktikant i JORTON

Ballast for resten af dit arbejdsliv

Tiden som elev, lærling og praktikant er som regel det første rigtige møde med arbejdsmarkedet og er dermed lige så vigtig for såvel elev, lærling, praktikant som JORTON. Det er med til at danne ballast for resten af arbejdslivet og vi vil derfor i JORTON gøre dette møde til en succes. Som elev, lærling eller praktikant i JORTON vil der blive stillet forventninger og krav om indsats, engagement og en vis portion nysgerrighed efter at lære og forstå livet i en entreprenørvirksomhed. Eleven/lærlingen skal være villig til at tage udfordringer og ikke mindst selvstændigt ansvar. Til gengæld vil vi i JORTON tilrettelægge et forløb, der sikrer, at du efter endt uddannelse er attraktiv for virksomheder i relation til ansættelse.

Vi ansætter både kontor- og struktørelever, murerlærlinge, ingeniørstuderende, konstruktørpraktikanter og andre fra relevante faggrupper. Der er lige muligheder for ansættelse uanset køn, alder eller etnisk baggrund. Forløbet etableres lokalt i forhold til de enkelte geografiske produktionsafdelinger i JORTON, det samme gælder for struktørelever, medens ansættelse af praktikanter løbende foretages i tilknytning til konkrete byggesager, hvor dette er muligt og hensigtsmæssigt.

JORTON giver et godt niveau af støtte, når du starter dit praktikforløb:

  • Udviklingsmuligheder
  • En mentor til at snakke gennem problemer
  • Muligheden for at få høj grad af praktisk indsigt i forhold til dine faglige kvalifikationer - omsætte teori til praksis
Der er en god jargon i JORTON, og det gennemsyrer hele virksomheden. Der er fokus på, at man har det godt og føler sig godt tilpas, uanset om man er praktikant, timelønnet eller funktionær. Jeg er også blevet studentermedhjælper herude, og det betyder jo, at jeg er kommet endnu tættere på virksomheden.
Anna Winther Christiansen, Entrepriseleder