Institutioner

Institutioner

JORTON er det oplagte professionelle valg, når offentlige myndigheder skal opføre sygehuse, universitetsbyggerier, skoler, børnehaver og plejehjem. Vi har mange års erfaring med at bygge offentlige institutioner og kan levere alt fra byggerier i totalentreprise til opførelse eller aptering af råhuse.

Vi er også gearet til at være den udførende partner i et OPP- eller OPS-projekt. Vores tilgang til kunder og samarbejdspartnere bygger på Åbenhed, Dialog og Samarbejde, og det er de samme principper og værdier, der er baggrunden for succeserne med OPP- og OPS-byggerier.

Hospitaler

JORTON har kompetencerne til at løfte de udfordringer, der er forbundet med at opføre og indrette store komplekse bygninger. Det bliver der brug for i forbindelse med de offentlige investeringer i sygehusbyggerier i de kommende år. Her kan vi bidrage med, at byggerierne organiseres og ledes, som det ønskes: professionelt og tilrettelagt med fokus på en effektiv ressourceudnyttelse i byggeprocessen.

Store byggeprojekter kræver et godt samarbejde mellem alle parter – fra bygherren til den mindste leverandør. Med JORTONs grundfæstede idé om Åbenhed, Dialog og Samarbejde har vi fokus på alt det, der sikrer et godt samarbejde eller effektive partnerskaber, som det er tilfældet i eksempelvis OPP- eller OPS-projekter.

Undervisning

Skoler og universitetsbygninger er oplagte emner for offentlige og private partnerskaber, OPP, eller offentligt-privat samarbejde, OPS. Her indgår parterne et tæt og forpligtende samarbejde og finansierer, opfører og vedligeholder bygninger, der kan holde til dagligt slid i årtier.

Uanset den valgte byggeproces har JORTON de kompetencer, der skal til for at opføre undervisningsinstitutioner i total-, hoved- eller fagentreprise. Med vores lokale forankring i store dele af landet er vi tæt på de fleste projekter med både projektledelse og en kerne af egne og meget erfarne medarbejdere.

Pleje- og ældreboliger

Stramme kommunale budgetter gør konkurrencen hård, når der skal opføres kommunale institutioner som pleje- eller ældreboliger. JORTON kan levere den ønskede kvalitet og byggeproces på konkurrencedygtige vilkår og ydermere anvende håndværkere, der i mange tilfælde vil være forankrede i de kommuner, der bygger.

JORTON har over 85 års erfaring i ryggen, når vi byder på opførelsen af offentlige institutioner, og derfor kan vi være med til at indfrie de kommunale ønsker til både økonomi, fysiske rammer og indhold. Vi bidrager gerne som enten total-, hoved- eller fagentreprenør.

Daginstitutioner

Stramme kommunale budgetter gør konkurrencen hård, når der skal opføres kommunale institutioner. JORTON kan levere den ønskede kvalitet og byggeproces på konkurrencedygtige vilkår og ydermere anvende håndværkere, der i mange tilfælde vil være forankrede i de kommuner, der bygger.

Vi har over 90 års erfaring i ryggen, når vi byder på opførelsen af offentlige institutioner, og derfor kan vi være med til at indfri de kommunale ønsker til både økonomi, fysiske rammer og indhold. Vi bidrager gerne som enten total-, hoved- eller fagentreprenør.

Kontakt os

Allan Harbo
Adm. direktør
Mikkel Skovgaard Ovesen
Regionschef Region Nord
Søren Jungersen
Regionschef Region Midt
Lars Peter Jensen
Regionschef Region Syd
Søren Kühnell Døssing
Regionschef Region Fyn
Kenneth Pebring Johansen
Regionschef Region Sjælland
Kasper Find Rasmussen
Regionschef Bro