Broer

Broer

Broer spiller en helt central rolle for infrastrukturen i Danmark og for JORTON. Vi har siden 1970’erne udført over 500 broanlæg for Vejdirektoratet, Banedanmark, regioner og kommuner. Opgaverne spænder fra store dalbroer til mindre faunapassager. Vi har således en stor andel i de seneste årtiers modernisering af trafiknettet.

Hos JORTON ser vi på brobygning som et vigtigt udviklingsområde, hvor innovation og smarte løsninger er en del af den ydelse, som bygherren køber. Innovationsarbejdet betyder, at vi altid vil være et sikkert og konkurrencedygtigt valg, når der skal opføres nye broer i fremtiden.

Vejbroer

JORTON har i årtier været med til at binde Danmark sammen med vejbroer. Siden midten af 1970’erne har vi opført over 500 broanlæg – heraf mange vejbroer. Broerne er blevet opført for Vejdirektoratet og kommuner efterhånden som infrastrukturen er blevet udbygget i takt med det stigende behov. Vi har derfor egne broafdelinger med kontorer i Kolding og Køge.

Broer er altså en af JORTONs specialiteter, som vi har videreudviklet gennem årene. Det gælder blandt andet om at kunne opføre vejbroer på en måde, så den eksisterende trafik generes mindst muligt. En bro er heller ikke bare en bro. Derfor har innovation og kreativitet altid været en del af pakken, når vi bygger vejbroer.

Jernbanebroer

Hvor der kører tog i Danmark, kører toget i mange tilfælde over eller under en bro, som JORTON har opført. Siden midten af 1970’erne har vi opført over 500 broanlæg – heraf en del jernbanebroer for Banedanmark.

Jernbanebroer er dermed en af JORTONs specialiteter. Vi har gennem årene udviklet arbejdet med brobygning så meget, at vi kan tilbyde innovative, kreative og effektive løsninger på alle de udfordringer, fremtidens jernbanebroer kan byde på.

Faunapassager

Nye trafikveje for mennesker kommer nogle gange på tværs af dyrenes egne veje. Derfor bygges der faunapassager hen over vejene. En faunapassage er i princippet en bro som alle andre broer, men vi er i stand til at udføre faunapassagerne i hvilket som helst design, arkitekter og ingeniører finder på.

Derfor findes der faunapassager med vidt forskellige udseende. Uanset er kvaliteten i top, når JORTON udfører opgaven. Hele vores erfaring fra opførelsen af over 500 broer de seneste 40 år ligger bag, når dyrenes veje skal tilgodeses. Intet mindre.

Broer over vand

Danmark er øernes, sundenes og bælternes land, og uden broer hang vi ikke sammen. JORTON har haft æren af at være med til at binde landet sammen med broer, for siden 1970’erne har vi opført over 500 broanlæg. Derfor er vi den oplagte og meget erfarne samarbejdspartner, når der igen skal bygges bro.

Vi har i alle år udviklet processen omkring brobygning for at tilpasse os de aktuelle forhold i hver enkelt byggesag. Udviklingsarbejdet betyder, at vi kan tilbyde innovative, kreative og effektive løsninger på alle de udfordringer brobygning kan byde på.

Brorenoveringer

JORTON har opført over 500 nye broanlæg herhjemme de seneste 40 år, fordi vi er specialister i beton, armering og brokonstruktioner. Derfor ved vi også, hvordan man renoverer gamle broer, når alder, vind og vejr begynder at tære på beton og armering.

Af samme grund har vi stået for gennemgribende brorenoveringer gennem årene til lands, til vands og i luften – fra renovering af dækket på to af Storebæltbroens ankerblokke til fugearbejde højt til vejrs på Vejlefjordbroen. Vore broeksperter holder til i vores afdelinger i Kolding og Køge og kan derfra dække hele landet.

Kontakt os

Allan Harbo
Adm. direktør
Mikkel Skovgaard Ovesen
Regionschef Region Nord
Søren Jungersen
Regionschef Region Midt
Lars Peter Jensen
Regionschef Region Syd
Søren Kühnell Døssing
Regionschef Region Fyn
Kenneth Pebring Johansen
Regionschef Region Sjælland
Kasper Find Rasmussen
Regionschef Bro
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.