Boliger

Boliger

Opførelsen af boliger er en kernekompetence hos JORTON, og vi har gennem årene opført over 20.000 nye boliger.

Det sker altid i tæt samarbejde og dialog med bygherre, arkitekter, rådgivende ingeniører eller entreprenører. Lige så vigtigt er åbenhed om økonomien i alle faser af projekterne.

Med vore ni afdelinger kan vi de fleste steder i landet tilbyde nærhed og lokalt engagement, hvilket er en stor fordel for bygherren – uanset om det er en stor boligforening eller en mindre bygherre. JORTON har en stor egenproduktion, hvilket betyder, at vi normalt trækker på egne erfarne håndværkere til opgaverne.

Boligforeninger

Skal der bygges nyt eller skal den ældre boligmasse renoveres?

JORTON har en lang og veldokumenteret historie som total-, hoved- eller fagentreprenør i forbindelse med opførelse af boliger til foreninger i hele landet. Vores historie har desuden mange paralleller til boligforeningernes historie.

Efterhånden som boligmassen bliver ældre, er vi det oplagte og konkurrencedygtige valg, når der skal renoveres. Vi har i mange år været med til at forny tusindevis af boliger og løftet hele kvarterer op på et niveau, der sikrer både boliger og mennesker en bedre fremtid.

Investorer

Vi er den oplagte samarbejdspartner for investorer, der ønsker et langvarigt og sikkert afkast på investeringen i ejendomme af enhver slags. Vi bygger på et fundament af kvalitet, høj faglig kompetence og en filosofi om, at Åbenhed, Dialog og Samarbejde er den lige vej til succes for både investorer og os.

Åbenhed, Dialog og Samarbejde er med til at gøre byggeprocessen overskuelig og sikre en fordelagtig totaløkonomi i byggeprojektet. En investering i JORTON som samarbejdspartner er dermed også en god økonomisk investering.

Pensionskasser

JORTON er den oplagte samarbejdspartner for pensionskasser, der ønsker professionel assistance til udvikling og opførelse af byggeprojekter. Vi kan stå for enten total-, hoved eller fagentreprisen. Uanset hvad bygger vi på et fundament af kvalitet, høj faglig kompetence og en klar idé om Åbenhed, Dialog og Samarbejde.

Åbenhed, Dialog og Samarbejde er med til at gøre byggeprocessen overskuelig og sikre en fordelagtig totaløkonomi i byggeprojektet. En investering i JORTON som samarbejdspartner er dermed også en god økonomisk investering.

Ungdomsboliger

En investering i ungdommen er en investering i fremtiden for os alle. Vi har gennem årene været med til at opføre over 20.000 boliger herhjemme, og gode boligforhold for de unge er lige så vigtig som for alle andre.

Vi har således en lang og veldokumenteret historie som total-, hoved- eller fagentreprenør i forbindelse med opførelse af boliger. Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Aarhus, Randers, Kolding, Aabenraa, Esbjerg, Odense og Køge er vi tæt på de fleste bygherrer og kan blandt andet tilbyde lokalt forankrede håndværkere til at udføre opgaverne.

Kontakt os

Allan Harbo
Adm. direktør
Mikkel Skovgaard Ovesen
Regionschef Region Nord
Søren Jungersen
Regionschef Region Midt
Lars Peter Jensen
Regionschef Region Syd
Søren Kühnell Døssing
Regionschef Region Fyn
Kenneth Pebring Johansen
Regionschef Region Sjælland
Kasper Find Rasmussen
Regionschef Bro
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.