20170524_123910.jpg

In situ beton

Støbning af beton på stedet (In situ) forbindes for det meste med fundamenter og andre enkle betonkonstruktioner. In situ støbning er imidlertid meget mere, for in situ beton rummer uanede muligheder. Arkitekter og bygherrer opnår nogle helt andre frihedsgrader med hensyn til at skabe avancerede og spændende konstruktioner, når der støbes på byggepladsen i stedet for at anvende præfabrikerede betonelementer.

Er der lange leveringstider på betonelementer kan in situ-støbninger også fungere som et tidsbesparende og fleksibelt tiltag.

Årtiers erfaring med in situ

Vi har ni årtiers erfaring med støbning og armering af beton på stedet, og over alt i landet kan man se resultatet af vores gode in situ-projekter. Det er gode betonarbejde er dermed en del af JORTONs DNA. Det betyder også at vores betonarbejdere er eksperter på området, når der skal opføres individuelle konstruktioner, krumme flader eller store dæk. De har den rette viden og håndværksfaglige stolthed til at løfte opgaver i alle størrelser.

Et økonomisk konkurrencedygtigt valg

Vores viden på området er også med til at gøre in situ beton til et økonomisk konkurrencedygtigt valg. Dermed kan tidsplaner, økonomi og arkitektonisk frihed gå op i en højere enhed og dermed skabe vellykkede og spændende projekter til glæde for alle byggeriets parter.

Det Maritime Center i Esbjerg

Relateret Referencer

Forsinkelsesbassin Viborg