BILLEDER TIL KOMPETENCEBOG_renseanlëg05 - side 13#939D.jpg

Beton

JORTON har haft betonbyggeri- og konstruktioner som speciale siden etableringen i 1932, og vores håndværkere er uovertrufne på dette fagområde. Fra grundlæggelsen har egenproduktionen indenfor betonbyggeri, været en af vores spidskompetencer. Vi har fuldt og præget udviklingen indenfor betonbyggeri i Danmark lige siden de første større boligkomplekser i beton, for alvor blev skudt i gang i 1936.

Betonplatforme til havs

Med tiden har JORTON også arbejdet med konstruktioner af platforme til efterforskning og produktion af olie og gas. Med den grønne energirevolution har vi også leveret hundredvis af betonplatforme til de store havvindmølleparker, der i stadig stigende grad forsyner det danske elnetværk med bæredygtig strøm.

Beton der sikrer kvalitet og sund økonomi

Vores bagkatalog af referencer inkluderer alle slags projekter indenfor renovering, nybyg og infrastruktur og omfatter in situ-støbninger i alle former og størrelser samt glideforskalling, hvor skiftende arbejdshold først stopper arbejdet, når konstruktionen er færdig. Uanset hvilke type betonbyggeri vi arbejder på, er vores mål at betonen skal benyttes som et redskab til at skabe langtidsholdbare løsninger, der er økonomisk rentable for bygherren, samtidig med at tidsplaner holdes i en stram snor.

Langtidsholdbare løsninger

Den mest enkle opskrift på beton er lige så simpel som den er gammel (over 2.000 år): cement, vand, sand og småsten blandes sammen og hærder til en stenhård og slidstærk konstruktion. Men alle skridt i den umiddelbart simple proces kræver viden, erfaring og snilde. Kunsten ligger også i at kunne udføre alle slags bygge- og anlægsopgaver ved hjælp af cementblandingen, og i skiftende vejrforhold garantere solide og holdbare konstruktioner, der står stærkt og flot i mange generationer. Netop den kunst mestrer vi hos JORTON.

In situ støbning på Esbjergs Maritime Center

Dyk ned i JORTONs referencer

Med ni årtiers erfaring indenfor betonbyggeri, har vi i JORTON været med på hundredvis af projekter fordelt over hele landet. Man kan dykke ned i vores referencer, der viser hele vores repertoire af kompetencer inden for alle facetter af betonbyggeri, HER.