Kompetencer

Vi kan som totalentreprenør projektere og udføre alle former for erhvervsbyggerier. Det understreges af en varieret og landsdækkende portefølje, der rummer alle niveauer af kompleksitet. Hvis kunden selv ønsker at stå for projekteringen, kan vi bidrage med vore erfarne medarbejdere til den praktiske del af byggefasen.

Egenproduktion

JORTON har haft betonbyggeri- og konstruktioner som speciale siden etableringen i 1932, og vores håndværkere er uovertrufne på dette fagområde. Fra grundlæggelsen har egenproduktionen indenfor betonbyggeri, været en af vores spidskompetencer. Vi har fuldt og præget udviklingen indenfor betonbyggeri i Danmark lige siden de første større boligkomplekser i beton, for alvor blev skudt i gang i 1936.
Se Mere

Boliger

Opførelsen af boliger er en kernekompetence hos JORTON, og vi har gennem årene opført over 25.000 nye boliger.
Se Mere

Institutioner

JORTON er det oplagte professionelle valg, når offentlige myndigheder skal opføre sygehuse, universitetsbyggerier, skoler, børnehaver og plejehjem.
Se Mere

Broer

Broer spiller en helt central rolle for infrastrukturen i Danmark og for JORTON. Vi har siden 1970’erne udført over 500 broanlæg for Vejdirektoratet, Banedanmark, regioner og kommuner.
Se Mere

Erhverv

JORTON udfører erhvervsopgaver for alle slags bygherrer. Hvad end der skal bygges et nyt domicil, eller en ny transformerstation.
Se Mere

Private

JORTON har altid haft plads til at løse mindre opgaver for sine store kunder, og det kommer de private ejere af enfamiliehuse, lejligheder eller ejendomme til gode.
Se Mere

Renovering

Danmark er boligforeningernes land, og JORTON er en del af denne Danmarkshistorie. Vi er derfor blandt de mest erfarne aktører, når det gælder om at vedligeholde den ældre boligmasse og give hele kvarterer et løft ind i fremtiden.
Se Mere
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.