Job i JORTON

JORTON har som målsætning at fastholde og udbygge positionen i byggebranchen, som en eftertragtet og kvalitetsbevidst samarbejdspartner gennem levering af arbejde, funderet på høj faglig kvalitet, gennemført med effektiv styring og kontrol. Denne målsætning kræver en helt fundamental ting: Danmarks dygtigste byggefolk.

Dem har vi fået ved at skabe en arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder behandles med respekt, og hvor der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt. Takket være den brede vifte af opgaver, som vi håndterer, er der altid mulighed for at udvikle og tilegne sig nye kompetencer hos JORTON, uanset om du er lærling, en erfaren byggeleder eller kontormedarbejder.

Vi er en fleksibel organisation med en flad struktur, hvor alle medarbejderes inputs tages alvorligt. Det betyder, at beslutningsvejene er korte, og at der ikke er langt fra tanke til handling. Så er du fuld af gode ideer, så er JORTON den helt rigtige arbejdsplads. Uden vores medarbejderes engagement, ideer og visioner, var vi nemlig aldrig nået dertil, hvor vi er i dag.

Vi brænder for det gode byggeri

I JORTON råder vi over en stor stab af specialister, der repræsenterer en omfattende og varieret viden og erfaring, som løbende vedligeholdes og deles,
når vi løser opgaver i samarbejde med lokale fagfolk. Men fælles for alle vores medarbejdere er, hvad end det er mureren, ingeniøren eller afdelingschefen,
at vi alle brænder for det gode byggeri.

Vores værdier:

Faglig og personlig udvikling

JORTON er en arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder behandles med respekt, og hvor der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt. Takket være den brede vifte af opgaver, som vi håndterer, er der altid mulighed for at udvikle og tilegne sig nye kompetencer, uanset om du er lærling en erfaren byggeleder eller kontormedarbejder.

Vi er en fleksibel organisation med en flad struktur, hvor alle medarbejderes inputs tages alvorligt. Det betyder, at beslutningsvejene er korte, og at der ikke er langt fra tanke til handling. Vores medarbejderes engagement, ideer og visioner er de bærende elementer i vores målsætning om at fastholde og udbygge en position som en eftertragtet og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Så er du fuld af gode ideer, er JORTON den helt rigtige arbejdsplads.

Bliv en del af JORTON

Se ledige stillinger

Se hvilke stillinger, vi i øjeblikket søger kollegaer til.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger.

Praktikant i JORTON

Hos JORTON søger vi løbende bygningskonstruktører og ingeniører til et praktikforløb. Som praktikant hos JORTON får du mulighed for at arbejde selvstændigt og procesorienteret. Det er også vigtigt for os, at praktikforløbet ikke ender i kaffebrygning og makulationer. Du bliver en integreret del af et team og vil bistå med konkrete byggesager, hvor du kan sparre med vores erfarne byggefolk. Det betyder også at meget af arbejdet foregår ude på byggepladserne, hvor du vil stå ansigt til ansigt med byggebranchens realiteter og ikke mindst hvordan man i praksis leder et byggeri godt i mål.

Elev i JORTON

Som elev i JORTON vil du få rig mulighed for at omsætte din viden og evner i praksis. Du vil også blive taget med i vores beslutningsprocesser som et fuldbyrdet medlem af JORTON-familien, hvor din ekspertise tages alvorligt. Samtidig vil vi hjælpe dig med at udvikle dig fagligt så du i fremtiden bliver endnu mere attraktiv i relation til fremtidige ansættelser. Vi forventer til gengæld en nysgerrighed efter at forstå dagligdagen i en stor entreprenørvirksomhed i konstant udvikling.

Lærling i JORTON

Som lærling i JORTON vil du blive en aktiv medspiller på en af landets dygtigste teams af håndværkere. Med byggepladser overalt i landet vil vi med sikkerhed kunne finde den helt rigtige byggeplads til dig. Vi vil sørge for, at du får lov at bruge dine evner optimalt og samtidig får rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Vi gør også en dyd ud af, at der er en god tone på vores pladser, og at du som lærling behandles med respekt. For hos JORTON er du mere end bare en lærling: Du er en del af sjakket.

Har du spørgsmål?

 

Har du spørgsmål til et konkret job eller om at arbejde i JORTON,
er du meget velkommen til at kontakte HR-Chef.

Elma Lomholdt
HR- og marketingchef
SKRIV TIL MIG
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.