Hjørring - Region Nord

Om os

Det nordlige Danmark dækkes af JORTONs kontorer i Aalborg og Hjørring. Den aalborgensiske afdeling er JORTONs største, men selvom kontoret i Aalborg er blandt de største, er fællesskabet og det gode arbejdsmiljø stadig i højsædet og det er ikke kun noget, vi selv siger. Af flere omgange er afdelingen kåret til Danmarks bedste arbejdsplads og senest blev det til en flot andenplads.

Holdånden og fællesskabet mener vi er et kerneelement i den succes, vi har oplevet i Aalborg. Gennem tiden har vi været inde over alle typer projekter i byen, og man kan ikke uden videre indsnævre afdelingens ekspertiseområder. Har en bygherre i det nordjyske en udfordring, står Aalborg-kontoret klar til at løse den.

Egenproduktionen i Aalborg er også et kapitel for sig. Foruden en stor egenproduktion af murere og struktører, har man gennem årene oprettet et team af dygtige kloakmestre. Det betyder, at JORTON i dag har en selvkørende entreprise, service og kloakafdeling. Denne store egenproduktion i kombination med en fortræffelig holdånd betyder, at kvaliteten på vores byggesager er i top og byggerier leveres til tiden.

Kontakt afdelingen

W Brüels Vej 3
9800 Hjørring

 +45 8930 4530

Kontaktpersoner

Ledelse

Mikkel Skovgaard Ovesen
Regionschef Region Nord
Nicolai Thomsen
Områdechef

Entreprise

Jesper Pinstrup
Projektchef
Tobias Madsen
Projektleder
Laura Agesen
Entrepriseleder
Peter Kæhlershøj
Projektleder
Heine Damberg
Murerformand

Service

Lasse Lehmann Nielsen
Serviceformand

Job i JORTON?

Kunne du tænke dig at blive en del af JORTON i Hjørring?
Vi søger løbende nye medarbejdere, lærlinge og praktikanter.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.