Bro - Renovering

Om os

Broerne samler Danmark og de mange bindingspunkter, hvad end de krydser veje, fjorde eller havet, er en vital del af vores lille øriges økonomiske og sociale sammenhængskraft. Broerne er ligeledes en kilde til national stolthed, så selv vores pengesedler prydes af de smukke bygningsværker. Broerne skal behandles med respekt, og de store konstruktioner, der knejser op overalt i landet, udsættes hver eneste dag for al slags vind og vejr, foruden det store pres fra tusindvis af daglige trafikanter.

Gennem mange årtier har JORTON været med til at passe på broer over hele landet, så de fortsat kan stå som sikre bindeled mellem vores landsdele og øer. JORTONS broafdeling arbejder både med nybyg og renovering over hele landet fra baserne i Kolding og Lille Skensved. Her har vi nogle af
branchens dygtigste specialister, der hver dag arbejder på at bygge og sikre, at også fremtidens generationer kan rejse let og sikkert gennem landet.

Vi har bl.a. stærke kompetencer indenfor sprøjtebeton, renovering af kantbjælker, lejer og omisolering af vejbaner, samt katodisk beskyttelse. Nye broanlæg udføres i forbindelse med eksisterende og fremtidig infrastruktur. Afdelingen har tre klare mål i sigte på hver eneste opgave:

- Opgaver skal udføres med største omhu i forhold til arbejdssikkerhed, så både trafikanter og medarbejdere kan være trygge.

- Opgaver skal udføres så den offentlige trafik lider mindst muligt last.

- Sidst, men ikke mindst er det JORTONS fornemmeste opgave at aflevere en bro så den står klar til mange årtiers nye udfordringer. Grundighed og godt håndværk er en af vores vigtigste egenskaber som landsdækkende entreprenør, og det gælder især når vi tager varer på vores broer.

Kontakt afdelingen

Korsvej 13
6000, Kolding

+45 8930 4650

Foldagervej 16
4623, Lille Skensved

 +45 8930 4530

Kontaktpersoner

Ledelse

Kasper Find Rasmussen
Regionschef Bro

Produktion

Peter Martin Jensen
Projektchef
Mads Faudel
Projektchef
Mads Lund Christensen
Projektleder
Mikkel Schartau Rasmussen
Entrepriseleder
Daniel Svenstrup Bahl
Entrepriseleder
Anders Kronborg Hauerslev
Entrepriseleder
Jørgen Gregers Daugaard Jensen
Formand
Tom Sandfeldt
Formand
Søren Kristian Olesen
Formand
Carsten Hirtz Ortved
Formand
Jørgen Hillbrandt
Formand
Christian Bach Hansen
Formand

Statik

Mikkel Visti Hewalo
Konstruktionsingeniør
Ulla Christiansen
Konstruktionsingeniør

Arbejdsmiljø og KMA

Lars Simonsen
KMA-assistent / RAA

Kontor

Dorte Rudbech Vikkelsøe
Teknisk assistent
Kurt Hansen
Projektkoordinator

Lager

Knud Erik Kidmose
Konsulent

Job i JORTON?

Kunne du tænke dig at blive en del af JORTON?
Vi søger løbende nye medarbejdere, lærlinge og praktikanter.